1 pozitív Digitális Terhességi teszt (Clearblue) Másnap 2Negatív. Nem értem mi lehet?
Nem hiszem hogy téves lett volna. Függ attól hogy melyik napszakban csináltad, mindkettö reggeli pisiből van?
Nekem akkor volt + aztán - amikor kémiai terhesség volt, lehet neked is az.
De az is lehet hogy téves a teszt és baba lesz belőle😊
Két hét múlva menj vissza dokihoz, addigra fog látszódni minden!
Elso valaszolo: a clearblue digital nem az utolso mensitol irja a heteket, hanem a fogantatasrol. Azaz hozza kell adni a kiirt szamhoz kettot. Ha 3+ van kiirva, az 5 het feletti erteket jelol.
(A hcg mennyiseget meri kezdetleges formaban, ha x tartomanyig van, akkir 1-2 hetet ir ki (ez 3-4 hetes terhesseg), majd jon a 2-3 es a 3+ kategoria.
Pl egy 12 hetesnel is 3+ lenne kiirva, mert annal nem jelez tobbet.
Kerdezo: ez a teszt szerintem egesz megbizhato azt nezve, hogy van-e terhesseg, vagy nincs, viszont a terhessegi kort nem mindig mutatja pontosan. Altalaban mondjuk lefele teved, nem felfele, de soha nem lehet tudni...
Mensi szeint mennyi lennel?
Itt csak egy dolgot tehetsz, ha biztosra akarsz menni, varhatsz turelemmel. Az adja majd meg a biztos valaszt, ha kb 2 het mulva ujra uh-ra mesz, akkor mar lennie kell embrionak is.
Masik megoldas a vervetel. Az orvos adhatott volna beutalot. Ha a verben isnvan hcg, akkor az mar biztos. De privatban is elmehetsz, sok maganlabor van es pl a hcg verteszt eredmenye par oran belul meg is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!