Ovuláció környékén vagyok honnan tudjam hogy ovus folyásom van ha 2 naponta együtt vagyunk?
Figyelt kérdés
Babát szeretnék clostis honap de hogy tudom meg különböztetni a ha 2 naponta együtt vagyunk?2022. okt. 25. 08:54
11/12 anonim válasza:
Nyákra ne hagyatkozz, ha sokat vagytok együtt mindig olyan mintha nyákod lenne, ráafásul ovu előtt akár egy héttel is indulhat a nyák.
Marad az lh teszt, closty mellett szinte kizárt, hogy ne legyen pé.
Az meg, hogy nem sikerült a baba... hát na... egészséges pároknak is csak 25 %esélyük van. A closty nem csodaszer. Azt kéne kitalálni miért nincs peteérésed. A clost csak csinál, de az okot nem szünteti meg ami pl gátolhatja a sikert peteérés ellenérw. Pl pajzsmirigy gond, IR. Párod volt vizsgálva? Lehet nála (is) vannak gondok.
12/12 A kérdező kommentje:
Igen volt elvileg minden rendben
És mikor kezdjem az lh tesztet ? 15en jött meg és ciklus 2.napjan kezdtem a clostit szedni
2022. okt. 25. 15:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!