Lehet terhes a barátnőm?
Figyelt kérdés
Óvszer nélkül szexeltünk, így utólag tudom felelőtlenség volt, de azt szeretném megtudni, hogy lehet e terhes úgy ha nem élveztem el utánna sem? Szóval nem mentem bele, csak félünk az előváladéktól
Ha mindenigaz akkor pont termékeny napokba volt
Nem szeretnénk még babát, máskor mindig védekezünk, az első perctől használunk de most elfogyott és egyszerűen elkapott minket a hév
A menzeszének 8 nap múlva kell megjönnie
2022. okt. 24. 09:21
21/22 anonim válasza:
Dehogy baj, van hogy késik a menstruáció, van hogy hamarabb jön meg. Az a lényeg, hogy megjött neki! Többet ne csináljatok ilyet ha nem akartok idegeskedni, sok szerencsét nektek a továbbiakban!😊
22/22 A kérdező kommentje:
ok, köszi és mindenki másnak is aki válaszolt!
2022. okt. 26. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!