Barátnőm elvileg terhes mit tudok tenni?
Pár napja bunkózik velem, kevesebbet is ír. Azt állítja, hogy terhes. Csak gumiba történt aktus, de állítólag elkezdett szedni fogamzásgátlót is kb az utolsó aktus elött 2 nappal(tudom ez semmi) . Ahogy leírta, émelyeg, hányinger,hányás van.(nemtudom igaz e nem voltam mellette mert dolgozom) Kb 1 hete volt az utolsó aktus. Vettem tehességi gyors tesztet. Megcsiálta, az azt mutatta, hogy nem terhes. Ma reggel vinnem kellett a kórházba, mert annyira rosszul érezte magát. Vettek tőle vért és holnapra lesz eredmény.
Én fiatalnak tartom magam ahhoz hogy apa legyek, nem vagyok elég érett. Tudom szemét döntés, de én az abortusz mellé állok ha tényleg terhes. Ha ő nem akarja az abortuszt akkor mik a teendők? Mi történik akkor?
Nem vagyunk házasok sőt alig 4 hónapja vagyunk együtt.
A barátnőd nem terhes, annak a jele az elmaradt menstruáció lenne, a rosszullétek sokkal később jönnek. Valami rosszat evett, vagy csak beképzeli.
Abortusz ügyben nem vagy kompetens, az ő teste, az ő döntése. Ha te vagy az apa, akkor kénytelen vagy a felelősséget vállalni. Ne gondolkozz ezen, nagyon nem aktuális.
Az előző kérdésedben a feleséged...és "sajnos" negatív lett a teszt...
Most akkor hogy van ez? 😃
Tudom, igazatok van, nem akarok neki rosszat de "remélem" tényleg csak beteg vagy rosszat evett. Ahogy ő mondta, a mintát felküldték egy nagyobb kórházba(nem irom le a nevét). Igazábol össze vagyok zavarodva.
Kimaradt egy fontos infó, menstruált kb 6-7napig vézrett elvileg(ezt sem láttam ugyhogy nemtudom igaz e) , és mikor elmúlt neki akkor volt másnap az utolsó szeretkezésünk.
7.válaszolónak: már most eldöntöttem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!