Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőm elvileg terhes mit...

Barátnőm elvileg terhes mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Pár napja bunkózik velem, kevesebbet is ír. Azt állítja, hogy terhes. Csak gumiba történt aktus, de állítólag elkezdett szedni fogamzásgátlót is kb az utolsó aktus elött 2 nappal(tudom ez semmi) . Ahogy leírta, émelyeg, hányinger,hányás van.(nemtudom igaz e nem voltam mellette mert dolgozom) Kb 1 hete volt az utolsó aktus. Vettem tehességi gyors tesztet. Megcsiálta, az azt mutatta, hogy nem terhes. Ma reggel vinnem kellett a kórházba, mert annyira rosszul érezte magát. Vettek tőle vért és holnapra lesz eredmény.

Én fiatalnak tartom magam ahhoz hogy apa legyek, nem vagyok elég érett. Tudom szemét döntés, de én az abortusz mellé állok ha tényleg terhes. Ha ő nem akarja az abortuszt akkor mik a teendők? Mi történik akkor?

Nem vagyunk házasok sőt alig 4 hónapja vagyunk együtt.

2021. aug. 6. 11:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9. Válaszoló: milyen előző kérdésre gondolsz?
2021. aug. 6. 12:47
 12/21 anonim ***** válasza:
2021. aug. 6. 12:49
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes lenne, hogy mennyi idősek vagytok. Felnőtt emberek nem kreálnak felesleges problémákat, remélhetően.. Ha terhes lenne a szex után 1 hónappal lehetne legkorábban rosszul. Ha óvszer mellett fogamzásgátlót kezd, akkor nyilván nem akar terhes lenni, de lehet indokolatlan félelme ez. Rengetegen annyira félnek, hogy óvszerrel, tabletta mellett megszakítással szexelnek.
2021. aug. 6. 12:58
 14/21 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem jutott sperma a hüvelyébe, nem terhes.

Nem tudom milyen vérvételt csináltak, de a terhesség megállapítása 1-2 óra alatt megvan.

Ha nem került a spermád a hüvelyébe, akkor nem tud terhes lenni, ha mégis az, nem te vagy az apa.

2021. aug. 6. 13:15
 15/21 anonim ***** válasza:
45%
felszarvazottak balladája
2021. aug. 6. 13:42
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem hinném, hogy terhes. A mai terhességi tesztek már elég jó hatásfokkal mondják meg a tutit. Plusz kimaradt még egy fontos infó kérdező: késik e egyáltalán a menstruációja vagy csak ő beszélte be magának hogy terhes?
2021. aug. 6. 14:15
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem valaszoltal. Hova vitted ot? Surgossegi osztalyra?
2021. aug. 6. 16:31
 18/21 anonim ***** válasza:
81%
Na,terhes? Mit mutat a verkep?
2021. aug. 7. 18:09
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
Ha tényleg várandós, akkor nem lehet abortuszra kényszeríteni.
2021. aug. 8. 18:25
 20/21 anonim válasza:
26%
Ha nem várandós, akkor lehet abortuszra kényszeríteni?
2021. aug. 17. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!