Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes a barátnőm?

Lehet terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés

Óvszer nélkül szexeltünk, így utólag tudom felelőtlenség volt, de azt szeretném megtudni, hogy lehet e terhes úgy ha nem élveztem el utánna sem? Szóval nem mentem bele, csak félünk az előváladéktól

Ha mindenigaz akkor pont termékeny napokba volt

Nem szeretnénk még babát, máskor mindig védekezünk, az első perctől használunk de most elfogyott és egyszerűen elkapott minket a hév

A menzeszének 8 nap múlva kell megjönnie

2022. okt. 24. 09:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Hát 8 nap múlva kiderül...

De igen, lehet!

2022. okt. 24. 10:23
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
Megvan rá az esély de mivel előtte se mentél el így tényleg nagyon kicsi, de ha most megússzátok akkor többet sose csináljatok ilyet
2022. okt. 24. 10:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon kicsi az esélye, de van.
2022. okt. 24. 11:24
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod 8 nap van a menzeszig, a lutális fázis, vagyis a peteérés után a menzeszig általában 12 napos, tehát elvileg már nem volt termékeny időszaka. A petesejt 24 órán át megtermékenyíthető.

Szerintem az a 2% amit előttem írtak reális, bár ha azt nézzük, hogy egy párnak minden hónapban kb 25% van a sikeres fogantatásra, akkor sok is a 2%.

A stressz amúgy okozhat késést, úgyhogy próbáljatok meg megnyugodni, tudom mondani könnyű, de ha ennyire paráztok akkor esemény utáni tabletta.

2022. okt. 24. 22:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
pont most volt itt egy kerdes, ahol akartak babat, ugyanugy termekeny napokon szeretkeztek vedekezes nelkul de a ferj nem ment el. ott azt irtak, eselytelen a teherbeeses. itt meg azt irjak lehet 😂😂 nem semmi
2022. okt. 25. 02:05
 16/22 anonim ***** válasza:
szerintem nem lesz terhes, ne idegeskedjetek mert akkor meg attól fog késni a menstruációja
2022. okt. 25. 08:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

15/16-os

Arra gondolsz amelyik már szinte bebeszélte magának, hogy ő igenis teherbe esett?😂

2022. okt. 25. 08:34
 18/22 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, kicsit megnyugtattatok, de azért azt szeretném tudatni veletek mielőtt bárki belekötne esetleg, hogy ha úgy adódna hogy mégiscsak terhes lenne akkor megtartanánk

Mind a ketten 21 évesek vagyunk

Bár valahol gondolom hogy ennyitől nem lett terhes de inkább a barátnőm aggódik nem én

2022. okt. 25. 12:26
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés rá az esély, ha százalékot kéne mondani akkor mondanék kb 1%-ot.
2022. okt. 26. 11:19
 20/22 A kérdező kommentje:

bocsi még egy kérdés

ha mindenigaz megjött neki, pedig egy hét múlva kellett volna megjönnie

ez nem baj?

2022. okt. 26. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!