Lehet terhes a barátnőm?
Óvszer nélkül szexeltünk, így utólag tudom felelőtlenség volt, de azt szeretném megtudni, hogy lehet e terhes úgy ha nem élveztem el utánna sem? Szóval nem mentem bele, csak félünk az előváladéktól
Ha mindenigaz akkor pont termékeny napokba volt
Nem szeretnénk még babát, máskor mindig védekezünk, az első perctől használunk de most elfogyott és egyszerűen elkapott minket a hév
A menzeszének 8 nap múlva kell megjönnie
Hát 8 nap múlva kiderül...
De igen, lehet!
Azt írod 8 nap van a menzeszig, a lutális fázis, vagyis a peteérés után a menzeszig általában 12 napos, tehát elvileg már nem volt termékeny időszaka. A petesejt 24 órán át megtermékenyíthető.
Szerintem az a 2% amit előttem írtak reális, bár ha azt nézzük, hogy egy párnak minden hónapban kb 25% van a sikeres fogantatásra, akkor sok is a 2%.
A stressz amúgy okozhat késést, úgyhogy próbáljatok meg megnyugodni, tudom mondani könnyű, de ha ennyire paráztok akkor esemény utáni tabletta.
15/16-os
Arra gondolsz amelyik már szinte bebeszélte magának, hogy ő igenis teherbe esett?😂
köszi a válaszokat, kicsit megnyugtattatok, de azért azt szeretném tudatni veletek mielőtt bárki belekötne esetleg, hogy ha úgy adódna hogy mégiscsak terhes lenne akkor megtartanánk
Mind a ketten 21 évesek vagyunk
Bár valahol gondolom hogy ennyitől nem lett terhes de inkább a barátnőm aggódik nem én
bocsi még egy kérdés
ha mindenigaz megjött neki, pedig egy hét múlva kellett volna megjönnie
ez nem baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!