Lehet terhes a barátnőm?
Figyelt kérdés
Kíváncsi volt milyen óvszer nélkül, ezért betettem neki pár másodpercig de semmi komoly. Rá a következő héten elég érzékennyé vált, kb elsírja magát mindenen, és észrevette hogy gyakrabban jár mosdóba, de lehet csak felfázott. Mennyi esély lehet arra hogy terhes?2022. okt. 7. 09:36
2/17 anonim válasza:
Majd kiderül ha késik a mensije. Előtte lévő tüneteket nem.szabad figyelni..
4/17 A kérdező kommentje:
Nem hinném, mivel hónap végen szokott megjönni neki. (25 körül)
2022. okt. 7. 10:19
5/17 anonim válasza:
Akkor csinaljon tesztet es kiderul.
6/17 anonim válasza:
Semmi.
Ha bele elvezel, akkor is 25%, hogy lesz baba.
7/17 anonim válasza:
Utolso vagyok: tapasztalatbol mondom.
20hetes kismama vagyok
8/17 A kérdező kommentje:
De nem fölösleges a teszt ilyenkor még? Elvileg ha késik a mensi, utánna van értelme igazából. (1 hete történt ez az eset pontosan)
2022. okt. 7. 10:29
9/17 anonim válasza:
1 hét után se terhes tünet, se pozitív teszt nem lehet.
Majd ha nem jön meg, akkor csináljon tesztet. Addig meg ne figyelgesse magát, mert felesleges.
10/17 anonim válasza:
De felesleges. A menstruacio elso napjatol erdemes tesztelni, ha az nem jott meg neki. Igaza van utolsonak, nekem a 6. Het korul lett hanyingerem egeszen a 12. Hetig haspuffadasdal mellfeszulessel .
Ilyenkor még azt sem tudtam , hogy terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!