Lehet terhes a barátnőm?
Figyelt kérdés
Kíváncsi volt milyen óvszer nélkül, ezért betettem neki pár másodpercig de semmi komoly. Rá a következő héten elég érzékennyé vált, kb elsírja magát mindenen, és észrevette hogy gyakrabban jár mosdóba, de lehet csak felfázott. Mennyi esély lehet arra hogy terhes?2022. okt. 7. 09:36
11/17 anonim válasza:
* vagyis sejtettem, mert nem jott meg, de 2-3 hetesen felesleges orvoshoz menni ezert nem voltam biztos benne.
12/17 anonim válasza:
Ennyi idő után semmi tünet nincs.
Lehet most ilyen hisztisebb időszaka van.
Tesztelni így van majd akkor ha már késik.
Egyébként ennyitől elég kicsi esély van a terhességre.
13/17 anonim válasza:
Az akkori aktustól számítva 14 napnak kell eltelnie, hogy a teszten bármi is látszódjon. Igaza van annak aki azt írta, hogy ez nem terhes tünet. Terhes tüneteket a hcg okozza, ami akkor kezd el termelődni, ha megtörtént a beágyazódás. A beágyazódáshoz pedig kb 8-10 nap kell. Hányinger, émelygés nekem a 6.héten kezdődött és a 10.héten el is vágták. A 6.hét előtt én se tudtam volna, hogy terhes vagyok. Sőt mivel a férjem macerált,hogy teszteljek, mert szerinte van valami, ő látja rajtam, nekem eszembe se jutott. Végül is a pozitív lh teszthez képest késett 3 napja, de az átlag ciklusomhoz viszonyítva még nem. Mondtam neki, hogy biztos nem, én vagyok a nő, érezném azt, ha terhes lennék. Aztán a szemem kigúvadt mikor pozitív lett. Az ég adta világon semmit se éreztem belőle. Még el letten volna teszt nélkül egy hétig is, mire feltűnt volna, hogy tényleg késik. Úgyhogy tényleg ne figyelgesse magát. Szinte esélytelen, hogy egy kis bedugitól terhes legyen. Az előváladékban szinte alig van spermium és ahhoz a barátnődnek is hipertermékenynek kellene lennie, hogy ebből gyerek legyen. Nálunk olyan 5 hónap után jött össze a baba úgy amúgy, hogy élesbe ment az egész végig, előtte meg megszakításosan védekeztünk vagy 6 hónapig. És 40 év alatti fiatalok vagyunk, én 30 voltam, a férjem 36 amikor terhes lettem tavaly novemberben. Azért nem olyan könnyű gyereket csinálni.
14/17 anonim válasza:
Egy hete attól féltek, hogy felcsináltad. Persze, hogy midnenen elsírja magát...
15/17 A kérdező kommentje:
Nem azért sír. Csak mesélte hogy mostanában ilyen hangulatingadozásai vannak, én meg megnéztem a tüneteket és elvileg okozhatja ezt is.
2022. okt. 7. 11:16
16/17 anonim válasza:
Ilyenkor a beágyazódás sem történik meg.
A csajod valószínűleg rájátszik, több figyelmet igényel.
17/17 anonim válasza:
Ezek premens tunetek, ha veletlenul megtermekenyult volna akkor meg csak most kezdodne a beagyazodas, szoval ilyenkor meg tunte sem lehetne semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!