Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 34-35 éves kor körül...

Aki 34-35 éves kor körül vállalta a második babáját, mennyi ideig próbálkoztatok?

Figyelt kérdés

Én decemberben töltöm a 34-et, és már van egy 3,5+ éves kisfiam, aki februárban lesz 4.

Vele volt az első, és egyetlen terhességem, első éles próbálkozásból össze is jött.

Nálatok hogy volt?

Nem mintha bármit is jelentene rám nézve, hogy kinek mikorra sikerült, csak kiváncsi vagyok. Olvasgattam ezügyben és több helyen irják, hogy ebben a korban már nehezebb a teherbeesés. Kicsit megrémít, de bizom benne hogy azért nem kell majd túl sokat várnunk rá sem. Tudom, hogy lehetett volna korábban is, de én eddig nem éreztem rá magam még készen.

Jövő év elejétől szeretnénk majd próbálkozni kezdeni. :-)

2022. okt. 19. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
2. hónapban sikerült.
2022. okt. 19. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Nekem ugyan kicsit elobb, de 28 evesen szuletett az elso, 1. honapban osszejott. 1 eves mult, mikor szerettunk volna ujabb gyereket, de meg nem ter visdza a menzeszem 1 evig a szoptatas miatt. 2 eves koraban jott meg, onnantol 1 ev volt, mire sikerult, mar gondolkoztunk, hogy elmegyunk kivizsgaltatni magunkat.
2022. okt. 19. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

Elozo vagyok, 31 voltam, mikor a kicsi szuletett, majdnem 4 ev van koztuk. Most 34 vagyok, es jatszottunk egy ujabb gyerek gondolataval, de vegul mas okokbol inkabb elalltunk az otlettol. Viszont, ha belevagtunk volna semaggodtam volna valamiert, hogy ne jonne ossze meg idon belul.

Neked sok sikert kivanok.

2022. okt. 19. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
33 voltam a harmadiknál, elsőre összejött.
2022. okt. 19. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hónapon belül összejött. Az első viszont több, mint egy évet váratott magára.
2022. okt. 19. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél 32 voltam és a 2. hónapban összejött.

A másodiknál 34 voltam és elsőre összejött.

2022. okt. 19. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Antibiotikum-kúra ideje alatt 2 együttlét volt és teherbeestem 35 évesen. Ez alapján én azt mondom ha egyáltalán nem védekeztek akkor még inkább össze fog jönni az első hónapban.
2022. okt. 19. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Elsővel 31, másodikkal 34 voltam. Első elsőre, második második hónapban összejött.
2022. okt. 19. 23:28
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Ugyan kicsit előbb, 31 évesen döntöttük el, hogy szeretnék másodikat. Az első védekezés nélküli hónapban összejött
2022. okt. 20. 06:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Első elsőre 35, második 5.honapra 38 leszek mire születik. Annyi mindent írnak, ha csak a felét komolyan veszi az ember , akkor is végig tudja panikolni az életet 😃. Minden rendben lesz, mindig csak a következő lépésre koncentrálj!
2022. okt. 21. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!