Sikerulhet a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a ferjemmel ovu elott egy nappal egyutt voltunk, nem fejeztuk be az aktust egyeb okok miatt de erdeklodnek hogy esetleg teherbe eshettem e igy? En mar elegge szeretnek babat2022. okt. 19. 18:03
41/50 anonim válasza:
Akkor nem attól van:) Kicsit korai volna,nemde?
Szerintem lazíts és élvezd a szép őszi időt és tesztelj 1 hét múlva mivel 2 héttel aktus után már kimutatja a teszt ha terhes vagy.
Nekem is fáj néha itt-ott és még sem vagyok terhes.
42/50 anonim válasza:
Nem ertem, attol talan terhesebb leszel, ha itt azt irjak?:D
43/50 A kérdező kommentje:
Én pedig azt nem értem továbbra sem, hogy miért is ne lehetnék ennyitől is terhes
A tinik is mindig előváladéktól lesznek terhesek
2022. okt. 21. 09:26
44/50 anonim válasza:
Tudod mit, az lehetsz, sőt, szerintünk az vagy. Na, most már megnyugodhatsz. Szerintem orvoshoz se menj, felesleges, úgyis terhes vagy. Rögtön menj inkább a védőnőhöz, és lassan intézheted a Gyes-t. Gratulálunk!
45/50 anonim válasza:
Te tényleg beteg vagy!keress egy jó pszichológust!
46/50 anonim válasza:
En irtam a 22est, de abszolut nem igy ertettem ahogy te szerintem :D
47/50 anonim válasza:
Irtam, hogy most van igazuk. Tehat a tinik SE, es te SE lettel az elovaladektol terhes.
48/50 A kérdező kommentje:
Jó, értettem.
Bocsánat és köszi a válaszokat!
2022. okt. 21. 09:40
49/50 anonim válasza:
Kérdezó, hányszor leírták már a válaszod! Te meg itt értetlenkedsz.. 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!