Sikerulhet a baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a ferjemmel ovu elott egy nappal egyutt voltunk, nem fejeztuk be az aktust egyeb okok miatt de erdeklodnek hogy esetleg teherbe eshettem e igy? En mar elegge szeretnek babat
2022. okt. 19. 18:03
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Az előváladékban általában az előző ejakulációból visszamaradt sperma van..

Bár ha annyira gyereket akartok, akkor nem értem, hogy miért nem fejeztétek be, amit elkezdtetek.

2022. okt. 19. 18:43
 12/50 A kérdező kommentje:
A ferjem fel hogy ha most terhes lennek akkor nem tudna velem sokat itthon lenni a munka miatt, korulbelul felevig lesz meg ez igy hogy tobbet kell dolgoznia. En mondtam neki hogy nem en vagyok a baba aki 0-24oras torodest es figyelmet igenyel tehat nem kell majd neki itthon lennie velem azert mert terhes vagyok, o ezert szeretne meg egy kicsit varni, tulsagosan felt engem.
2022. okt. 19. 18:45
 13/50 A kérdező kommentje:

En pedig ugy gondolom hogy mar johetne akar most is

Tehat akkor szinte lehetetlen igy a terhesseg?😔

2022. okt. 19. 18:46
 14/50 anonim ***** válasza:
90%

"o ezert szeretne meg egy kicsit varni, tulsagosan felt engem"

De jó duma...

A pasi nem akar gyereket, elélvezni se mer a szerencsétlen.

2022. okt. 19. 18:49
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
25 éve megszakítással védekezün, soha nem lettem terhes csak mikor élesbe ment.
2022. okt. 19. 18:53
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
14 :) Először én is erre gondoltam de nem biztos hogy így van.
2022. okt. 19. 19:15
 17/50 A kérdező kommentje:
14es jo gonosz vagy. Ha nem tudsz semmi hasznosat irni akkor nem kell irnod, egyikotoknek sem irtam semmi bantot, te 14es hogy mersz ilyet irni...
2022. okt. 19. 19:19
 18/50 anonim ***** válasza:
79%

Nem írtál bántót így van.Majd tesztelj mikor kell,hátha.

2022. okt. 19. 19:23
 19/50 A kérdező kommentje:

Egyreszt nem ertem hogy miert kell rosszindulatunak lenni es foleg igy ismeretlenul ilyenekkel meggyanusitanotok, nem is ismertek, sem a ferjemet

Masreszt kinevettek de itt a gyakorin csak ilyeneket olvasok hogy elovaladektol mindenki terhes

En raadasul termekeny is voltam akkor nekem miert eselytelen hogy terhes legyek?

2022. okt. 19. 19:59
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

A világon senki sem tudhatja, hogy teherbe estél-e.

Az egy dolog, hogy itt és más fórumokon mindig van legalább egy unikornis, aki csodálatos módon esett teherbe. Akárki akármit mond, úgy még biztos nem esett teherbe senki, hogy itt belebeszélték a gyereket.

Nagyon-nagyon rá vagy feszülve arra a témára, ennek pedig óriási csalódás lesz a vége, amikor negatív lesz a teszt. Így nem lehet csinálni.

Legyetek együtt rendszeresen, ha most nem jött össze, majd legközelebb meglesz.

Addig viszont teljesen felesleges kitenned magad itt a kommenteknek, úgy, hogy láthatóan te is tisztában vagy azzal, hogy ilyen helyzetben szinte 0 a terhesség esélye.

2022. okt. 19. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!