Sikerulhet a baba?
Az előváladékban általában az előző ejakulációból visszamaradt sperma van..
Bár ha annyira gyereket akartok, akkor nem értem, hogy miért nem fejeztétek be, amit elkezdtetek.
En pedig ugy gondolom hogy mar johetne akar most is
Tehat akkor szinte lehetetlen igy a terhesseg?😔
"o ezert szeretne meg egy kicsit varni, tulsagosan felt engem"
De jó duma...
A pasi nem akar gyereket, elélvezni se mer a szerencsétlen.
Nem írtál bántót így van.Majd tesztelj mikor kell,hátha.
Egyreszt nem ertem hogy miert kell rosszindulatunak lenni es foleg igy ismeretlenul ilyenekkel meggyanusitanotok, nem is ismertek, sem a ferjemet
Masreszt kinevettek de itt a gyakorin csak ilyeneket olvasok hogy elovaladektol mindenki terhes
En raadasul termekeny is voltam akkor nekem miert eselytelen hogy terhes legyek?
A világon senki sem tudhatja, hogy teherbe estél-e.
Az egy dolog, hogy itt és más fórumokon mindig van legalább egy unikornis, aki csodálatos módon esett teherbe. Akárki akármit mond, úgy még biztos nem esett teherbe senki, hogy itt belebeszélték a gyereket.
Nagyon-nagyon rá vagy feszülve arra a témára, ennek pedig óriási csalódás lesz a vége, amikor negatív lesz a teszt. Így nem lehet csinálni.
Legyetek együtt rendszeresen, ha most nem jött össze, majd legközelebb meglesz.
Addig viszont teljesen felesleges kitenned magad itt a kommenteknek, úgy, hogy láthatóan te is tisztában vagy azzal, hogy ilyen helyzetben szinte 0 a terhesség esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!