Sikerulhetett igy is a baba?
Amit lehetett megtettetek. 100%-os siker soha nincs a teherbe eséshez... még orvosi segítséggel sem.
Még is mit vártál a kérdéstől? :) Te tudsz arra válaszolni, hogy 2 hét múlva fájni fog e a fejed? Mert kb ugyan annyi az esélye a terhességednek mint a fejfájásodnak. Vagy igen vagy nem.
Ovu napján és előtt pár napban kell együtt lenni. Együtt voltatok ? IGEN! Akkor mi a kérdés? Ennél többet akkor sem tehettél volna, ha kézen állsz szex után.
Mindenkinek egyből jön csak össze :D Butaság ezen kattogni... mikor ikrekkel lettem terhes, abban a ciklusban csak egyszer voltunk együtt. Ez most segít? Attól még ugyan úgy csak vagy-vagy :D De előtte 5-évig nem jártunk sikerrel. Mondjuk sajnos ők is angyalkák lettek :(
Pont annyi a lényeg, hogy jókor legyen együtt a párjával az ember. De még akkor is csak 25% esély van, ha mindkét pár teljesen egészséges, ami valljuk be manapság nem létezik... mindenkinek van valami gondja, tehát a 25%-nál kevesebb az esély. De egy év alatt azért nagyobb sikerrel járnak, akiknek ténylegesen nincs semmi gondjuk .
Nekünk igen. Egyszer voltunk együtt első próbálkozós hónapban peteéréskor, és sikerült is. 😊
Bármi lehet, szurkolok Neked!
Mi is csak egyszer voltunk együtt a peteeres környeken, amikor a fiam megfogant. Ha valoban akkor volt a peteeresed, akkor eleg hozza ez az egy alkalom is.
Mi most tesore gyurunk, ez a 10. honapunk.
Most mar tudatosabban vagyunk egyutt 2-3 naponta a 10-17. ciklusnap között (28 naposak a ciklusaim) megsem jartunk meg sikerrel.
Majd ird meg hogy sikerült-e nektek, megy a drukk.
Nekem meg 2 het van az ovuig.
Mindenkinek ment a zold kezecske koszonom a valaszokat!
Tudom nem vagyunk egyformak de biztato ilyeneket olvasni. Remelem akik meg babat szeretnenek osszejon nektek is hamar! :)
Majd írd meg h mi lett a vége!
Megy a drukk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!