Sikerulhet a baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a ferjemmel ovu elott egy nappal egyutt voltunk, nem fejeztuk be az aktust egyeb okok miatt de erdeklodnek hogy esetleg teherbe eshettem e igy? En mar elegge szeretnek babat
2022. okt. 19. 18:03
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
91%
Ezt még hányszor kérdezed meg?! Ez volt kb. a 3. kérdésed erről… :/ NEM LEHETSZ TERHES!
2022. okt. 20. 00:44
 22/50 anonim ***** válasza:
38%
Ha egy tini lennel meg nem akarnád a babát azt mondanak lehetsz az előváladéktól is terhes :D Ettől független most van igazuk, de fsza egy kis közösség ez, na.
2022. okt. 20. 00:56
 23/50 A kérdező kommentje:
22es éppen ezért nem értem hogy nekem miért lenne olyan lehetetlen ha terhes lennék de mindegy
2022. okt. 20. 07:50
 24/50 anonim ***** válasza:
88%

Hát jó, ha annyira ragaszkodsz hozzá, itt a válasz: igen, 100%-ig biztos, hogy most teherbe estél. Sőt, arra van a legtöbb esély, hogy 4-es ikreket vársz. Ez legalább annyira biztos, minthogy megszakítással ugyan,de sikeres volt a fogantatás.

Mindenképpen egyeztess a nőgyógyásszal időpontot 2-3 hét múlva, és jelezd neki, hogy nem elég, hogy terhes vagy, de többes terhességről van szó. Ő majd felhívja a védőnőt, hogy azonnal állítsa ki neked a kis könyvet.

Ne ijedj meg, de már ma tapasztalni fogod az összes terhességi tünetet, amiről a GYK-n valaha olvastál.

Ne felejts el készíteni egy videót, amin elmondod a férjednek a jó hírt, aztán tedd ki az összes létező platformra, hadd olvadozzon a közönség!

Gratulálok, és kezdjétek el intézni a GYES-t, mert hosszadalmas folyamat lehet!

Remélem, most sokkal jobb!

2022. okt. 20. 08:54
 25/50 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi, de szerintem eléggé kizárt. Ha nem ment el benned (tehát nem volt ami megtermékenyítsen) akkor szinte 0 az esélye. De ne legyél szomorú, próbálkozzatok, lehetőleg úgy, hogy el is megy benned a férjed!
2022. okt. 20. 09:44
 26/50 A kérdező kommentje:
Akkor mások miért lesznek terhesek előváladéktól? Tudtommal az minden férfinak van
2022. okt. 20. 09:57
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha leírják többen, hogy így nagyon kevés esély van rá, szinte semmi, és inkább engedd el a dolgot, és az a válaszod erre az, hogy nem baj, te még reménykedsz, akkor minek tetted fel a kérdést? De komolyan, azért írtad ki, hogy olyan válaszokat kapj, hogy "én is így estem teherbe,tuti sikerült, szorítok!!!!" vagy miért?
2022. okt. 20. 10:02
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Fú basszus bocsi, hogy ezt mondom de reménytelen vagy.😭 Nem vagy terhes
2022. okt. 20. 10:04
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Akik így lettek terhesek ők valószínüleg vagy nem húzták ki időben, vagy előtte már volt ejakuláció így az a következő aktus során belédmegy.
2022. okt. 20. 10:05
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Azt is vedd figyelembe, hogy sokkal nagyobb az a réteg, akinek több hónap próbálkozással is nehezen jön össze a gyerek, mint az a kevés kivétel, aki így esik teherbe. Ahogy fentebb is írták, még úgy sem garantált a teherbeesés ha pont jókor, teljesen beléd élveznek.
2022. okt. 20. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!