Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Október 11 re kelet volna...

Október 11 re kelet volna megjönnie de nem jött meg tesztek negatívak mi lehet ? Lehet későn volt peteérés ? És akkor későn mutatja a teszt!? Volt már ilyen valakinek és után meg is baba volt

Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Ez az infó így elég kevés...

Hány éves vagy? Hány napra szokott megjönni? Rendszeres a menstruációd? Van bármi olyan betegséged,ami befolyásolhatja? Babaprojektben vagytok és nem védekeztek vagy csak fennáll az esélye, hogy "becsúszott?"? Mikor volt az utolsó menstruációd? Milyen erősségű tesztet csináltál? Mikor teszteltél?

2022. okt. 15. 18:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia 27 éves vagyok van már egy 7 éves és egy 6 éves gyerekem, nincs semmi bajom vagy is nem tudok róla, 30 napos a ciklusaim ritkán van hogy 1-2 napal hamarabb vagy később jön még, máskor nekem fáj a derekam most ahogy írtam pár percig és elmúlik a tesztek voltak faccele, és xepil
2022. okt. 15. 18:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocsi de lehet értelmetlen lett amit írtam a derekam nem úgy fáj mint szokott menzi előtt most nem fáj ha fáj is pár percig és elmúlik a mellem kissé érzékeny de nem annyira mikor kezdődik a menzi nekem a mellem is fáj a derekam is és a lábban is most inkább a vallaimba sugárzik a fájdalom
2022. okt. 15. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

Előfordulhat akkor, hogy valóban később volt ovulációd. Érdemes várni még néhány napot? De azért ha két hétnel tovább késik és még úgy sem jön meg, akkor mindenképpen keresd fel a nőgyógyászt, hogy megvizsgáljon,csak a biztonság kedvéért.

1-es voltam

2022. okt. 15. 19:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm
2022. okt. 15. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer 2 hetet kesett, amikor a masodik kislanyomat terveztuk, azta megjott.
2022. okt. 15. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
38%

Nekem 30 nap +-2nap szokott megjonni, de pár évente, nem tudom mitől 45 napra is képes. Van egy 6 éves fiam. Ha nem volt szex a hónapban, akkor is előfordult.

Sztem várj türelmesen

2022. okt. 15. 22:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok meg most se jött meg voltam orvosnál de időpontot kaptam november 2 ra hát ez hosszú idő mert vagy terheseg vagy nem ma teszteltem és negatív nem tudom milehet a mellem érzékeny hányingerem is van nehe várom hogy még jönn e 3 nap múlva ha nem újra tesztelek
2022. okt. 18. 14:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Láthatóan jó erősen rágörcsöltél a témára.

A tesztnek már mutatnia kéne legalább egy halvány második csíkot, akkor is, ha később volt peteérésed.

Valószínűleg azért késik most, mert ennyire stresszelsz.

2022. okt. 18. 20:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Tegnap még jött de nem görcsölök semmi bajom nem tudom miért késett enyit 2 ára van időpontot az orvoshoz és majd most megvizsgáltatom magam köszönöm szépen a válaszokat
2022. okt. 21. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!