Október 11 re kelet volna megjönnie de nem jött meg tesztek negatívak mi lehet ? Lehet későn volt peteérés ? És akkor későn mutatja a teszt!? Volt már ilyen valakinek és után meg is baba volt
Ez az infó így elég kevés...
Hány éves vagy? Hány napra szokott megjönni? Rendszeres a menstruációd? Van bármi olyan betegséged,ami befolyásolhatja? Babaprojektben vagytok és nem védekeztek vagy csak fennáll az esélye, hogy "becsúszott?"? Mikor volt az utolsó menstruációd? Milyen erősségű tesztet csináltál? Mikor teszteltél?
Előfordulhat akkor, hogy valóban később volt ovulációd. Érdemes várni még néhány napot? De azért ha két hétnel tovább késik és még úgy sem jön meg, akkor mindenképpen keresd fel a nőgyógyászt, hogy megvizsgáljon,csak a biztonság kedvéért.
1-es voltam
Nekem 30 nap +-2nap szokott megjonni, de pár évente, nem tudom mitől 45 napra is képes. Van egy 6 éves fiam. Ha nem volt szex a hónapban, akkor is előfordult.
Sztem várj türelmesen
Láthatóan jó erősen rágörcsöltél a témára.
A tesztnek már mutatnia kéne legalább egy halvány második csíkot, akkor is, ha később volt peteérésed.
Valószínűleg azért késik most, mert ennyire stresszelsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!