A párom már 5 hete egy pillanatra betette rá utána 2 napra megjött a mestruációm. Most októberben már késik 4 napja, nemtudom hogy az idegeskedés vagy más áll e háttérben?
Október 13-án csináltam végül egy tesztet ami negatív lett, csaknem tudom elszúrni,hiszen több mint 1 hónappal volt a dolog. ( elég élénk volt a kontroll csík)
Azóta sem jött meg és jelét se érzem néha a petefészkeim szúrnak de az nemtudom mitől lehet és sokszor idegeskedem , fáradt vagyok nemtudom ez attól van hogy rossz volt a teszt vagy tényleg csak az agyam játszik velem azóta is.
Arra is gondoltam hogy megismétlem a tesztelést, vagy hogy más nőgyógyászati dolog van a háttérben. Kicsit fújom az orrom is néha, száraz a torkom, elég fáradt vagyok lehet ez miatt is késik.
Augusztusban covidos is voltam lehet azis bekavar bár ugye a szeptemberi menstuációba nem tette.
Valami tanács, ötlet?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Nem vagy terhes, már el lett mondva. Az is lehet, hogy most teljesen kimarad a menstruációd. 1-1 előfordulhat ilyen.
Akkor ti a helyemben nem ismételnétek a tesztet?
Az a fura hogy még tünetem sincs ami szokott előtte kb mindig pl mellfeszülés, hasonlók.
Ezér is aggódok, de más női gondra is gondoltam már
Pedig mintha lenne ilyen minimális megjön érzésem és az ennél van vagy stressztől lehet?
Hiába mondjátok valahogy lehet becsúszott ilyen kevéssel is
Pedig rá 2 napra meg is jött mostmeg semmi..
A jövőre nézve pedig felejtsétek el ezt az egy pillanatra beteszi dolgot. Mégis mi értelme van? Semmi hozzáadott értéke a szexhez annak, hogy pár másodperce bedugja, aztán lehet utána stresszelni, hogy vajon valami besikerült-e?
Megér ennyit egy röpke pillanat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!