Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom már 5 hete egy pillana...

A párom már 5 hete egy pillanatra betette rá utána 2 napra megjött a mestruációm. Most októberben már késik 4 napja, nemtudom hogy az idegeskedés vagy más áll e háttérben?

Figyelt kérdés

Október 13-án csináltam végül egy tesztet ami negatív lett, csaknem tudom elszúrni,hiszen több mint 1 hónappal volt a dolog. ( elég élénk volt a kontroll csík)

Azóta sem jött meg és jelét se érzem néha a petefészkeim szúrnak de az nemtudom mitől lehet és sokszor idegeskedem , fáradt vagyok nemtudom ez attól van hogy rossz volt a teszt vagy tényleg csak az agyam játszik velem azóta is.

Arra is gondoltam hogy megismétlem a tesztelést, vagy hogy más nőgyógyászati dolog van a háttérben. Kicsit fújom az orrom is néha, száraz a torkom, elég fáradt vagyok lehet ez miatt is késik.

Augusztusban covidos is voltam lehet azis bekavar bár ugye a szeptemberi menstuációba nem tette.

Valami tanács, ötlet?

2022. okt. 15. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Gyömbér tea estleg, és sok pihenés.
2022. okt. 15. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Nem vagy terhes, már el lett mondva. Az is lehet, hogy most teljesen kimarad a menstruációd. 1-1 előfordulhat ilyen.

2022. okt. 15. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok terhes. Ez ezer százalék. Felesleges parázni.
2022. okt. 15. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Figyu 1 betolástól kb 0,000000001%lenne az esélye.Mivel picit beteg vagy(natha ilyenek) attol is keshet.Keshet az idegességtől hogy rá parázol.Nem szabad. Nekem volt hogy idegeskedtem es 9 napot kesett
2022. okt. 16. 08:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor ti a helyemben nem ismételnétek a tesztet?

Az a fura hogy még tünetem sincs ami szokott előtte kb mindig pl mellfeszülés, hasonlók.

Ezér is aggódok, de más női gondra is gondoltam már

2022. okt. 16. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha terhes lennél nagyon feszülne a melled, émelyegnél. Ne aggódj nincs baj
2022. okt. 16. 15:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát néha furán érzem magam de azis lehet hogy csak azért mer nagyon ráparázok
2022. okt. 16. 16:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Pedig mintha lenne ilyen minimális megjön érzésem és az ennél van vagy stressztől lehet?

Hiába mondjátok valahogy lehet becsúszott ilyen kevéssel is

Pedig rá 2 napra meg is jött mostmeg semmi..

2022. okt. 17. 07:22
 9/9 anonim ***** válasza:

A jövőre nézve pedig felejtsétek el ezt az egy pillanatra beteszi dolgot. Mégis mi értelme van? Semmi hozzáadott értéke a szexhez annak, hogy pár másodperce bedugja, aztán lehet utána stresszelni, hogy vajon valami besikerült-e?

Megér ennyit egy röpke pillanat?

2022. okt. 18. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!