Kinél fordult elő?
Figyelt kérdés
Nem szedek tabit. De barátommal mindig csináljuk pár percig gumi nelkul es csak kesobb huzza fel, ha viszont sokáig nem volt akcio és egymásnak esunk van hogy csak kihuzza idoben. Tudom tudom van esely rá, bárhogy védekezik az ember, aki szexel annak mindig benne van a pakliban a teherbeesés, csak érdekel valakinek lett e már ilyenbol baba.😅2022. okt. 12. 18:40
2/11 anonim válasza:
Másfél éve megszakításosan csináljuk, nem lett még baba
3/11 anonim válasza:
3 évig megszakítással védekeztünk. Nem lett baba soha. Egy alkalommal nem szakítottunk meg (de ebben sem voltunk 100%-osan biztosak, vagy csak ‘félig’ volt megszakítva) és úton a picur. Mi már nagyon szerettük volna, 1 hónap múlva próbálkozni akartunk. Szerintem nem megbízható módszer egyébként, csak ha úgy vagytok vele, hogy nem baj ha jön.
4/11 anonim válasza:
Mi is tervezzük a babát azért csináljuk így #2-es voltam
5/11 anonim válasza:
Ha valaki babát tervez, akkor nem kell megszakítani. Ezt nem mondta senki még?!
6/11 A kérdező kommentje:
Nincs tervben Baba, nagyon nem. De utalom a gumit, tabit meg nem szedhetek.
2022. okt. 12. 19:39
7/11 anonim válasza:
Akkor miért nem védekeztek?! Van kb még másik 3 mód simán.
(Miért nem szedhetsz gyógyszert?!)
8/11 anonim válasza:
Most még lehet nevetgélsz rajta, csak majd utána meg jön a kérdés, hogy "teherbe estem, mit csináljak???"
9/11 anonim válasza:
Könyörgök inkább ennyi ésszel ne szexelj. Lehet vicces, de ha teherbe esel majd nem röhögsz.
Komolyan, miert nem lehet védekezni, ha valaki nem akar gyereket?
(És a picit dugta csak be, az nem védekezés).
Ennyi ész egy 12 évesnél is kevés
10/11 anonim válasza:
Van már millió más féle fogamzásgátló módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!