Kislányból milyen sűrűn "lesz" a szülés után kisfiú? Kinél fordult ez elő?
25 hetes vagyok, 4D-n mondta a doki, hogy egyértelműen kislány.
Azt hiszem nekiállok a rózsaszín-piros-lila ruhavásárnak, de előfordulhat, hogy mégis kisfiú érkezik majd?
Akinél ez történt, annál hányadik héten mondták a baba nemét, ami végülis nem az lett....?
Én már rég szültem(16,ill.14 éve)a másodiknál egyéltalán nem tudták megmondani,úgyhogy csak a szüléskor tudtuk meg hogy fiu.
Azt javasolnám,ha már szeretnél vásárolgatni 1-2dolgot,akkor "semleges"színűeket vegyél,pl.zöld.
Aztán amikor már meglesz a baba veheted a kéket,vagy rózsaszint.
de ha ennyire biztosra mondja a doki,akkor szerintem nem lesz belőle kisfiú.
én nem ismerek ilyen anyukákat,akikígy"jártak"volna
Elvileg meg is mutatta a "bizonyítékot" hogy hát ezért lány, és mondta, hogy a duzzadtsága és nagysága ilyenkor még normális, és hogy sokan emiatt össze is tévesztik egy kisfiúval őket.
Hát nem tudom......
Szia. Ilyenkor már biztosabban meg tudják mondani, pláne ha megmutatja magát. Nekünk is kislányt mondanak, már a 12. héttől vagy 6 uh (ezen belül 3 4D-s) mind kislány, mondjuk mindig beterpesztett a Drága, így tényleg nem lehetett összekeverni, a legutóbbi 4D-n 27 hetesen szuper kép készült a bizonyítékról! De 31 hetesen is mondta a doki (2D)uh-n hogy ebből nem lesz kisfiú.
Szerintem nyugodtan vásárolj rózsaszín cuccokat, úgyis veszel uniszex rucikat is gondolom nem csak rózsaszínt, így ha netán mégis kukis lesz, lesz ruhája. De szerintem marad a lány.
Sok boldogságot!
32 hetes km
Szia!
Nálam ugyan ez a helyzet, bár még csak 20 hetes vagyok. A szonográfus a 4D-n mondta hogy kislány, meg is mutatta a 3 vágást a lába között. Én hiszek neki, és bízok benne hogy belőle már nem lesz kisfiú. Lassan én is nekiállok a rózsaszín kisruhák vásárlásának.
ÜDv
21hetes kismama
én most vagyok 39+2 hetes és egészen a 36.hétig nem tudtuk a nemét... helyesebben: 18 hetesen tuti kisfiút mondtak, meg is mutatták, aztán 20 hetesen közölte egy másik orvos, hogy 95%, hogy kislány...aztán a végén kiderült, hogy tényleg kisfiú lesz, de én egészen a végéig csak semleges dolgokat "mertem" vásárolni. Most már azon mosolyognak az orvosok, hogy hogy nem lehetett észrevenni, hogy nem csak a köldökzsinór van ám a lába között ;-)
De van egy ismerösöm, akinek még a szülés elött készített uh-on is azt mondták, hogy "ez a kislány nehezen fog megszületni, mert nagyon magasan van". Szegény Apuka ott szorongatta a füllbevalót a kislányának és megszületett az egészséges kisfia :-D
a kivétel mindig erösiti a szabályt ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!