Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kislányból milyen sűrűn...

Kislányból milyen sűrűn "lesz" a szülés után kisfiú? Kinél fordult ez elő?

Figyelt kérdés

25 hetes vagyok, 4D-n mondta a doki, hogy egyértelműen kislány.

Azt hiszem nekiállok a rózsaszín-piros-lila ruhavásárnak, de előfordulhat, hogy mégis kisfiú érkezik majd?

Akinél ez történt, annál hányadik héten mondták a baba nemét, ami végülis nem az lett....?

2009. aug. 14. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én már rég szültem(16,ill.14 éve)a másodiknál egyéltalán nem tudták megmondani,úgyhogy csak a szüléskor tudtuk meg hogy fiu.

Azt javasolnám,ha már szeretnél vásárolgatni 1-2dolgot,akkor "semleges"színűeket vegyél,pl.zöld.

Aztán amikor már meglesz a baba veheted a kéket,vagy rózsaszint.

de ha ennyire biztosra mondja a doki,akkor szerintem nem lesz belőle kisfiú.

én nem ismerek ilyen anyukákat,akikígy"jártak"volna

2009. aug. 14. 18:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Elvileg meg is mutatta a "bizonyítékot" hogy hát ezért lány, és mondta, hogy a duzzadtsága és nagysága ilyenkor még normális, és hogy sokan emiatt össze is tévesztik egy kisfiúval őket.

Hát nem tudom......

2009. aug. 14. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Ilyenkor már biztosabban meg tudják mondani, pláne ha megmutatja magát. Nekünk is kislányt mondanak, már a 12. héttől vagy 6 uh (ezen belül 3 4D-s) mind kislány, mondjuk mindig beterpesztett a Drága, így tényleg nem lehetett összekeverni, a legutóbbi 4D-n 27 hetesen szuper kép készült a bizonyítékról! De 31 hetesen is mondta a doki (2D)uh-n hogy ebből nem lesz kisfiú.

Szerintem nyugodtan vásárolj rózsaszín cuccokat, úgyis veszel uniszex rucikat is gondolom nem csak rózsaszínt, így ha netán mégis kukis lesz, lesz ruhája. De szerintem marad a lány.

Sok boldogságot!

32 hetes km

2009. aug. 14. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálam ugyan ez a helyzet, bár még csak 20 hetes vagyok. A szonográfus a 4D-n mondta hogy kislány, meg is mutatta a 3 vágást a lába között. Én hiszek neki, és bízok benne hogy belőle már nem lesz kisfiú. Lassan én is nekiállok a rózsaszín kisruhák vásárlásának.

ÜDv

21hetes kismama

2009. aug. 14. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok, és nem 20, hanem 21 hetes :-)
2009. aug. 14. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
egy darabig nekem is kételyeim voltak, hogy tuti lány e, mert nekem is azt mondták h az lesz, vettem jó pár rózsaszín cuccost, de én azt mondom ha fiú lesz mégis, az sem baj legfeljebb pár hónapig talpig rózsaszínben jár, csak egészséges legyen a drága.
2009. aug. 14. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

én most vagyok 39+2 hetes és egészen a 36.hétig nem tudtuk a nemét... helyesebben: 18 hetesen tuti kisfiút mondtak, meg is mutatták, aztán 20 hetesen közölte egy másik orvos, hogy 95%, hogy kislány...aztán a végén kiderült, hogy tényleg kisfiú lesz, de én egészen a végéig csak semleges dolgokat "mertem" vásárolni. Most már azon mosolyognak az orvosok, hogy hogy nem lehetett észrevenni, hogy nem csak a köldökzsinór van ám a lába között ;-)

De van egy ismerösöm, akinek még a szülés elött készített uh-on is azt mondták, hogy "ez a kislány nehezen fog megszületni, mert nagyon magasan van". Szegény Apuka ott szorongatta a füllbevalót a kislányának és megszületett az egészséges kisfia :-D

a kivétel mindig erösiti a szabályt ;-)

2009. aug. 14. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!