Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinél fordult elő az, hogy...

Kinél fordult elő az, hogy kitolás közben nem csak a baba jött ki?

Figyelt kérdés

Nem volt kellemetlen?

Szerintetek ez gyakori?

Én most fogok szülni és ezen parázok.

2009. febr. 10. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok kismamanal elofordult mar, de nem lehet erezni, mert van akkora fajdalmad, hogy nem veszed eszre! Ez ott semminek nem szamit, ezen ne aggodjal!

Nekem eszembe nem jutott ezen aggodni, en csak arra gondoltam, hogy egeszseges legyen a baba.

2009. febr. 10. 21:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem túl gyakori, mivel szinte minden kórházban adnak beöntést szülés előtt. Ha mégis úgy alakul az sem baj, senki nem fog rajta problémázni (meglátod te sem)!

2009. febr. 10. 21:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos így jártam kisfiam születésénél és iszonyatosan szégyeltem magam.Olyan gyorsan jött a fiam hogy még a doki se ért oda,így se a beöntést se a borotválást nem tudták megcsinálni.Nagyon aranyos volt a szülésznő azt mondta ne aggodjak és ne szégyeljem magam ez ilyenkor mindenkinél így van ha nem kapja meg a beöntést,egyébként lehet érezni ha más is jön a babán kivül.
2009. febr. 10. 21:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Először is jobb, ha nem aggódsz előre ezen.

Velem megtörtént. Nem volt idő beöntésre, mert 3 ujjnyira voltam tágulva és 5 percesek voltak a fájások.

Az egyik tolófájásnál jött az is. Gyorsan letisztították, lemosták. Akkor nem érdekelt, viszont visszagondolva kicsit kellemetlen. De arra gondolok, hogy erről igazán nem tehettem, elvégre visszatartani nem tudtam volna.

2009. febr. 10. 22:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nalam is volt. Ez teljesen termeszetes. A szuleszno gyorsan eltakaritott mindent, en eszre sem vettem semmit belole, csak a parom mondta, mikor rakerdeztem.
2009. febr. 10. 22:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szuleszno vegig azt mondta, hogy ugy erzi, kakilni kell? Nyomja csak!
2009. febr. 10. 23:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

En Hollandiaban elek,es itt nem adnak beontest,sott egyenesen kinevettek amikor megkerdeztem:)

Arrol a dologrol meg csak annyit,hogy a parom utolag elmondta,hogy 2x is megtortent,de nem volt baj!!

En nem is ereztem!

2009. febr. 11. 07:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor ez nem ritka eset ezek szerint. Mindegy...lényeg, hogy a baba is kijöjjön.
2009. febr. 11. 10:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Holnap lesz egy hónapja, hogy megtörtént velem az eset... Én szülés közben bepisiltem, ahogy jött ki a kislányom. De hát ez van:)Amúgy beöntést azt adnak, amiatt ne aggódj, ott már nem fog jönni belőled semmi. Velem amúgy az volt a gond, hogy kiküldtek pisilni, de nem mertem nyomni, mert annyira érztem már, hogy jönni akar kifele a babám.

Könnyű szülést!

2009. febr. 11. 10:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen természetes dolog, hiszen ugyanúgy fogsz nyomni!

Ahol en szulok, ott opcionalis a beontes, én azert valoszinuleg kérni fogok, de ez nem fog megakadalyozni szerintem, hogy be ne pisiljek.

Nem fog érdekelni, csak az, hogy kijojjon a baba, es egeszseges legyen. És ezzel MINDENKI igy lesz a szuloszobaban. Úgyértem az orvos, szulesz, mind mind lattak mar ilyet, nem fognak ledöbbeni, hogy húú, hanem rutinosan "eltunteti" a szuleszno, vagy nover, vagy akarki.

2009. febr. 11. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!