Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor terhes vagyok,...

Most akkor terhes vagyok, vagy nem?

Figyelt kérdés
Hétvégén volt két darab pozitív tesztem, ma voltam orvosnál, aki nem látott semmit. Se petezsákot, se megvastagodott méhnyálkahártyát, semmit. Semmi tünetem nincs, ma kellett volna megjönnie, de máskor is késett már. Ha annyira korai lett volna a terhesség, azt a teszt még nem mutatná ki, igaz? Illetve, ha 4-5 hetes lennék, akkor már látott volna valamit a doki, nem? Augusztus 31én volt a menstruációm utolsó napja.
2022. okt. 10. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

"Felelősségteljesen kellene szexelni, védekezni, és nem lenne szükséges az abortusz."

Azt ugye tudod, hogy csak az a 100%-os védelem, ha nem szexel az ember.

Mindegyik védekezési módnál van hiba százalék.

2022. okt. 11. 09:44
 12/16 anonim ***** válasza:
14%

Nekem ne hablatyoljon senki se a 100% os hulyesegrol. Erdekea En aki nem szeretett volna teherbe esni vagy 10 even keresztul rendszeres szexualis elet mellett nem is esett teherbe. De itt nem ez volt a kerdes.

Egyebkent ha kesik es ha nem szeretnel babat akkor probalj meg jo forro vizbe ucsorogni hatha... megindul a verzes.

2022. okt. 11. 12:34
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
12. Ekkora sületlenséget...
2022. okt. 11. 12:46
 14/16 anonim ***** válasza:

12-es :

De roszindulatu vagy!

Lehet te tokeletes vagy, vagy annak képzeled magad, de attol meg itt egy no segitseget kert és hogyha nem tudsz segiteni, akkor jobb, ha meg se szolalsz.

20hetesmami

2022. okt. 11. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy ma kellett volna megjönnie és már voltál orvosnál?

Ha pozitív a teszt, akkor szinte biztos, hogy terhes vagy és az is teljesen normális, hogy még nem látott semmit az orvos, hisz még csak 4 hetes vagy. Én 5 hetes 3 napos voltam, mikor először voltam orvosnál, de akkor is csak petezsákot látott, semmi mást. Legjobb lenne kivárnod a 6.-7. hetet, akkor kellene màr, hogy legyen szívhang, ameddig az nincs, nem is tudják igazolni a terhességed hivatalosan, addig az abortuszt sem tudod intézni, ha addig nem gondolod meg magad.

2022. okt. 11. 18:56
 16/16 A kérdező kommentje:
És az is normális, hogy méhnyálkahártya megvastagodást sem látott? Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de sosem voltam még ilyen helyzetben, nem is nagyon foglalkoztam ezzel.
2022. okt. 12. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!