Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor terhes vagyok,...

Most akkor terhes vagyok, vagy nem?

Figyelt kérdés
Hétvégén volt két darab pozitív tesztem, ma voltam orvosnál, aki nem látott semmit. Se petezsákot, se megvastagodott méhnyálkahártyát, semmit. Semmi tünetem nincs, ma kellett volna megjönnie, de máskor is késett már. Ha annyira korai lett volna a terhesség, azt a teszt még nem mutatná ki, igaz? Illetve, ha 4-5 hetes lennék, akkor már látott volna valamit a doki, nem? Augusztus 31én volt a menstruációm utolsó napja.
2022. okt. 10. 16:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Ráértél volna 2 hét múlva menni.
2022. okt. 10. 16:20
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
🤦‍♀️
2022. okt. 10. 16:20
 3/16 A kérdező kommentje:
Csak jó lett volna, ha minél hamarabb kiderül, mert akkor tudnám intézni az abortuszt.
2022. okt. 10. 16:28
 4/16 anonim ***** válasza:
86%

Az utolsó menstruáció ELSŐ napjától számolják a terhességet.

Augusztusban menstruáltál utoljára?😶

2022. okt. 10. 16:31
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, akkor. Hosszabbak a ciklusaim, mint 28 nap, sokszor volt, hogy rendszertelenül jött meg. Ha előrehaladott lenne a terhességem a doki nyilván látott volna valamit. Csak akkor nem értem a pozitív teszteket.
2022. okt. 10. 16:42
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Szimplán nem előrehaladott még. Vagy ha szerencséd van csak kémiai és akkor nem kell intézned semmit.

Ha továbbra sem jön meg és a tesztek pozitívak maradnak akkor menj vissza 2 hét múlva. Hiába lenne jobb előbb tudni, ha még nem kimutatható a technika vívmányaival ilyen korán, nem csak neked hanem senkinek.

2022. okt. 10. 17:16
 7/16 A kérdező kommentje:
Elképzelhető, hogy ez kémiai terhesség? Jövőhéten megyek UH-ra.
2022. okt. 10. 17:28
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Ennyi idosen nalam volt petezsak szikholyaggal. :)
2022. okt. 10. 17:36
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha most kellene megjönnie, 4 hetes vagy csak, a jóisten se látna semmit, tök korán mentél. Ráadásul interhez nem elég egy petezsák, ÉLŐ embrio kell, ami leghamarabb két héttel a várt menzesz után van….
2022. okt. 10. 19:28
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

Felelősségteljesen kellene szexelni, védekezni, és nem lenne szükséges az abortusz.

Egyébként leghamarabb 7 hetesen lesz szívműködés nekem azt mondta az orvos.

Plussz van abortusz törvény nem ?

2022. okt. 11. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!