Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora esélye lehet ?

Mekkora esélye lehet ?

Figyelt kérdés

Sziasztok barátnőm ma van a menstruációjának a harmadik napján és szeretkezés közben elszakadt a gumink a leányzó 16 éves.

Amint észrevettük max 1 percre rá miután elmentem benne és észrevettem a problémát kimostuk de TUDOM hogy ez sok mindent nem segít de probáltam igy nyugtatni illetve addig is gondolkodni mit tehetünk, holnapi nap folyamán megyünk nő gyógyászhoz 72 órás tablettáért. Szerintetek mennyire nagy illetve kicsi az esélye a problémának és az elvetést vagy ilyen kis korba a megtartást preferáljátok ?

Álszentkedő kommenteket nem várok pl:"ilyen fiatalon nem kéne ilyeneket csinálni" "50-50 vagy igen vagy nem" az értelmes közönséget kérem meg abban hogy kicsit segítsenek :)

2022. okt. 9. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
22%

Kicsi az esély.

Szerintem nem kell félni, viszont arra készüljetek, hogy ez teljesen összekavarhatja a ciklust, akár 3 hónapra is.

A kimosás biztos, hogy nem volt szakszerű: nézz utána, hogyan kellett volna csinálni (kb: lassan és ecetes vízzel). De így se túl hatékony.

2022. okt. 9. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
24%

Kicsi az esély, főleg, ha 72 órás tablettát is bevesz időben.

Az nagyobb probléma, hogy menstruáció alatt szexeltek. Ez egyrészt undorító, másrészt borzasztóan fertőzés veszélyes. Nyilván ne rád nézve, tekintve, hogy gumit húzol, de a lány simán össze tud szedni valami nyavalyát így. Ha nem bírjátok ki, szex nélkül, akkor keressetek alternatív megoldást arra a kis időre.

2022. okt. 9. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
16%

Annyira azért nem veszélyes, főleg gumival.

Nyilván a gumi tiszta.

Azért az emberiség egy millió éve csinál már ilyet, és kiderült volna már rég, ha nagyon veszélyes lenne.

Bele lehet abba is halni, ha egy fűszálat megeszel (ismerek rá példát), de az sem túl gyakori.

2022. okt. 9. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Felesleges ilyenkor a esemény utáni, nekem nem is írták így fel, hogy tudták, menstruáció alatt történt az aktus. Ilyenkor egész biztosan nincsen peteérése, és nagy valószínűséggel az elkövetkezendő 3-5 napban sem lesz, amíg lehetnek életben spermák.
2022. okt. 9. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

"Ez egyrészt undorító, másrészt borzasztóan fertőzés veszélyes"

22 éve szexelek menstruáció alatt gumi nélkül, sosem kaptam el semmit, úgyhogy az nyilván nem igaz, hogy borzasztóan veszélyes. Nyilván nagyobb az esély, de hogy borzasztóan fertőzés veszélyes... hát, ha alapból egy retek fészek a párod, akkor számodra biztosan az.

2022. okt. 9. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
29%

Általában felesleges, de azért néha vannak csodák.

Vérzés kellős közepén is fogant már meg gyerek.

Ilyenkor azon a darabon NEM válik le a nyálkahártya.

Igen ritka jelenség, de előfordul.

Ha ABSZOLÚT biztosra akartok menni, akkor kell tabletta.

2022. okt. 9. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
4-es: a nagynéném CSAK AKKOR tudott teherbe esni, ha a menstruáció ALATT szexeltek, ugyanis neki CSAK AKKOR VOLT peteérése. Ne kérdezd, hogyan vagy miért, neki csak akkor jött össze. Négy gyereke lett.
2022. okt. 9. 22:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
4-es: sok ismerös van, aki a menzesz alatt lett terhes, rengeteg, aki közvetlenül utána, szóval ne állíts olyasmit, ami nem igaz!
2022. okt. 9. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!