Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy babaprojekten vagyunk a férjemmel. A napokban van ovulaciom(teszt alapjan is), és jovoheten 10.11.-en kellene mennem tudoszurore..10.23.-ra nem várom. Lehet probléma a sugartol?
Vagy ilyenkor még szerencsére nem Okoz semmi kárt.!?
Olvasni neten pozitiv es negativ dolgokat is ezzel kapcsolatban..
Belsőm azt mondja, hogy tetessem át az idopontot mensis napra, viszont a céghez pedig már várják a leletem..
Ti mit tennétek?
Inkább menj el, még nincs is baba, akkor sem ha ez AZ a hónap, mint hogy később ne csinálják meg, ne legyen munkád és pénzed 3 évig...
Semmi baj nem lesz, LEHETSÉGES beágyazódás sem megy addig végbe, nemhogy bajt okozzon egy villanás.
2eshez annyit hozzá tennék, hogy nekem az éves kötelező tsz előtt bejelentettem a terhességet, és az uzemorvis hagyott dolgozni 7. Hónapig vagy amíg táppénzre nem mentem, úgy hogy 17. Héten lejárt az alkalmassági.
De neked se terhességed, se szívhan, se lelet a terhességről, szóval inkább túl esni rajta, vagy akkor meddig bírod húzni, ha már próbálkoztok, minden hónapban ez lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!