Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez már pozitív lh ?Még soha...

Ez már pozitív lh ?Még soha nem volt ilyenem a tesztem(?

Figyelt kérdés

[link]

[link] (clostilbegyt hónap cklus11.napon vagyok )

2022. okt. 4. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az csak azt jelzi, hogy az lh csúcsot most érte el és nemsokára tüszőrepedés lesz. Emiatt javasolják azt, hogy két naponta legyetek együtt. Ilyenkor van átfedés és a spermiumok is frissek, de jó minőségűek. Mint tudjuk a sok szex (naponta akar többször) nem növeli a teherbe esés esélyét, mert akkor meg alacsonyabb a spermaszám. Én magamon azt észre, hogyha napokig pozitív volt az lh teszt, akkor valószínűleg nem volt tüszőrepedés (ilyen is van), amikor meg volt, akkor egyik nap olyan pozitív volt, hogy kiverte a szememet, másnap meg éppenhogy halovány. Ajánlom a Clearblue ovulációs tesztjét. Nagyon jó, nekem az jött be a legjobban, pedig párat kipróbáltam előtte.
2022. okt. 4. 22:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt voltunk együtt meg holnap reggel vagy este az már késő?
2022. okt. 4. 22:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az még benne van. Azt hiszem a pozitív ovulációs teszttől számítva 1-2 nap ajánlott az összebújás. De amikor követtük ezt, nem estem teherbe. Aztán a 11. napon ovuláltam és a 9.napon voltunk együtt csak, mert jól esett akkor. Pont abból lett baba, holott előtte 15 - 16. napon ovuláltam. Eszembe sem jutott, hogy abból a ciklusból terhes is lehetek mikor igen keveset tudtuni együtt lenni a férjem munkája miatt. Ő mondta, hogy fura vagyok. Nem tudja megmondani, hogy mi, de valami fura rajtam. Teszteljek, mert szerinte terhes vagyok. Csak brahiból teszteltem, hogy hagyjon már a baromságaival. Én vagyok a nő, tudnám, ha terhes lennék. Meg is lepett a pozitív teszt. Vettem még kettőt, mert áhh, ez hibás. Hülye vagy? Biztos, hogy nem vagyok az. Aztán 3 pozitív teszt után már kezdtem elhinni, de ott van és sikerült. Na ez volt az a hónap amikor telibe szrtuk az egész baba projektet. Bulizni voltunk és 2x be is bsztam, mint az albán szamár. Mellette vizípipa 2-3 naponta és egyszer mariskahh is került bele amúgy. Előtte meg no vizipipa, no pia, csak egészséges ételek, sok folyadék és pihenés munka után. Érdekes is, hogy a bulizós hónapban sikerült, amikor rohadtul nem figyeltem oda semmire sem. Emiatt mondom azt, hogy ne görcsölj rá.
2022. okt. 4. 23:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Azta gratulálok utolsó én már annak is örülök h az lh pozitív mert 1 év alatt nem volt még ilyen mondjuk clostilbegyt stimuláló2.honapom
2022. okt. 5. 08:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Mai lh tesztem is ugyan olyan erős mai is pozitív
2022. okt. 5. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!