Van egy 10es halvany pozitiv tesztem akkor mennyi hcg lehet a vizeletben?
Késik egyáltalán?Így fél infókból nagyon nehéz:)
25-ös késés után lesz inkább pozitív.Szerintem kicsit nyugodj le,nem rosszból mondom.Vegyél egy 25-ös tesztet és csináld meg aztán kicsit hűtsd le magad.Ha pozitív lesz akkor rá 2-3 hétre bőven ráérsz orvoshoz menni.
Nekem egyszer 18 volt a hcg-m vérből és nem is lett belőle semmi,kémiai lett.Nem erősödött a teszt abból tudtam hogy ennyi volt.Legutóbb erősödött a 25-ös szépen 165 volt a hcg-m vérből és szintén nem lett belőle semmi.Nem lehet sosem tudni mi lesz a vége.
Jaj értem így már
Amúgy a napiban lenne a menstruáció
Akkor persze hogy halvány anyukám🤦♀️Miért feszültök ennyire rá?Ha megakar maradni úgyis megfog ha meg nem akkor teljesen mindegy mit csinálsz sajnos.Tapasztalatból mondom ezt is.Progeszteron pótlás is volt,sz@rt se ért mert nem az volt a probléma.Lazíts egy kicsit!Én is így rá voltam feszülve de rájöttem hogy ennek semmi értelme mert nem tudom úgy sem az eseményeket befolyásolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!