Szerintetek folytassam a tesztelést majd? Ilyen lett a tesztem.
Kiszámíthatatlan a ciklusom, 28-43 napig kb bárhogy megjöhet. Pajzsmirigy autoimmun próblemam van, már kezelik pár hónapja. A leleteim egyre jobbak, a mensim meg nem állt helyre. Zöld utat kaptunk úgymond, nem kapok semmilyen magzatkarosito gyógyszert, viszont meg a doktornő szerint további vizsgálatok kellenek, de addig is lehet próbálni, hátha alapon. Kb 11 napja voltunk utoljára együtt, peteeresem nem tudom mikor lehetett, ezért ma megpróbáltam egy 25-os tesztet.
Sajnos a gyerekeim miatt nem tudtam ott ülni mellette, férjem meg elment fürdeni, az ablakhoz raktam a tesztet es így megfolyt/osszefolyt a fürdőben levő paratol ami lecsapódott az ablakrol. Csak erre gondolok, mert kb tíz másodpercnel kevesebbet volt vizeletben. Kb negyed oraval utána fotóztam le, akkor ilyen volt. [link]
Szerintetek megéri meg pár nap múlva megpróbálni eggyel, vagy engedjem el ezt a hónapot?
Aktus után 11 nappal a 25-ös erősségű teszt még nem valószínű hogy kimutatja hogy terhes vagy.
3-4 nap múlva ha újra tesztelsz, az már biztosabb eredményt mutat.
Ezt én nem venném eredménynek.
El is ázott, időn túli is...
11 nap után még tök felesleges tesztelgetni.
És egyáltalán, akkor most minden együttlét után teszteltni fogsz? Abba kb bele fogsz hülyülni.
#3 A Gyerekvállalás kategóriában vagy, a Teherbeesés alkategóriaban. Itt ilyen kérdések kesznek. Full kormányellenesként nem értem hogy ezen mit nem lehet felfogni. Ha elmész más kategóriákba, ott nem ez lesz. Logikus, nem? Tudod, van az a vicc, hogy "Nyuszika, te szopni jársz ide?" Na kb ilyenek ezek a hisztik is.
Kérdező, szerintem ezen semmit nem lehet megállapítani, full elázott. Tesztelj újat pár nap múlva.
Jaj a kérdező az utolsó együttlétet írta, simán teherbe eshetett egy korábbi együttlétből is. Mint írta az ovulació ideje ismeretlen.
Kérdező, ismételj nyugodtan pár nap múlva. De az sem gond, ha 10-es az a teszt,csak egyértelműbb lenne egy pozitív eredmény. Mikor a 25-ös halvány, azok már jóval erősebbek.
De ezt én nem venném alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!