Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez már pozitív lh ?Még soha...

Ez már pozitív lh ?Még soha nem volt ilyenem a tesztem(?

Figyelt kérdés

[link]

[link] (clostilbegyt hónap cklus11.napon vagyok )

2022. okt. 4. 17:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Szia. Igen. Eros pozitiv! Gratulalok! :)
2022. okt. 4. 17:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Jaj de jó ilyenkor mikor van ovum ?vagy hogy működik soha nem volt pozitív nekem 😗
2022. okt. 4. 17:58
 3/15 anonim ***** válasza:
31%
Pozitívnak látom én is, gratulálok! :)
2022. okt. 4. 18:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
12-36 oran belul.:)
2022. okt. 4. 18:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Akkor ma és holnap kell ilyenkor együtt legyünk?értem is az övét eléggé feszül a peteszek
2022. okt. 4. 18:07
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem értem *hanem érzem is az ovut eléggé feszít nyilal a petefészek ezt akartam csak ki javít.

Ilyenkor meddig szokott pozitív lenni ?vagy hirtelen lesz negativ ?

2022. okt. 4. 18:14
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Az lh teszt csak előre jelzi az ovulációt. Ilyenkor van az lh csúcs a ciklusodban. Az elkövetkezendő 1-2 napban kell együtt lenni. Egyébként nálunk a kislányunk úgy fogant, hogy az ovuláció előtt 2 nappal voltunk együtt, ez egy pénteki nap volt, mivel a férjem végig dolgozott azon a hétvégén, nem volt időnk egymásra. Vasárnap teszteltem pozitívat, hétfőn az lh már negatív volt. És terhes is lettem. Akkor legyetek együtt amikor jól esik, ne görcsölj rá nagyon!
2022. okt. 4. 20:52
 8/15 A kérdező kommentje:

Uh de jó gratulálok a kislányodhoz

Mert ilyenkor pozitív ovu teszt kornyeken kislányra nagyobb az esély?

2022. okt. 4. 21:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon cuki vagy, nagyon szépen köszönöm! 🤗😄

Ez csak elméleti dolog, de elvileg a xy kromoszómával rendelkező spermiumok gyorsabbak, mint a xx kromoszómások, azonban gyorsabban is elpusztulnak. Tehát ha pont akkor van tüszőrepedés, amikor épp akció van, akkor nagyobb az esély fiúra. Viszont az xx kromoszómával rendelkezők lassabbak, de szívósabbak, mint az xy. Így ha később van tüszőrepedés nagyobb az esély lányra, mivel ezek a spermiumok napokig is elélnek várva a petesejtre. Nálunk bejött ez az elmélet.

2022. okt. 4. 21:48
 10/15 A kérdező kommentje:

😄😄😄 köszi

Én az lh tesztel nem voltam tisztába azt hittem ha pozitiv a teszt akkor van ovuláció

2022. okt. 4. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!