Ha a gyakori vizelési inger volt az első tüneted, mikor kezdődött?
Hat nekem volt ilyen meg a nemvart elott 5 nappal, de kiderult, hogy felfaztam :DD Es azt hittem amugy, hogy ez mar tunet, szoval elkezdtem remenykedni, de teljesen veletlen egybeeses, hogy vegul tenyleg terhes voltam, mert ez nem a terhesseg miatt volt.
De ugy igazan a 6. hettol kezdtem el sokszor pisilni, felfazas nelkul persze.
Szoval trukkos tud ez lenni, oda kell figyelni, nehogy tenyleg felfazas legyen belole :)
Egyebkent, ha a terhesseg miatt pisilsz sokat, akkor mar a teszt is pozitiv lesz, hiszen a tuneteket a hcg okozza. En csinaltam akkor egy tesztet, mensi elott 5 nappal, negativ lett. Utana a kovetkezot 5 nap keses utan mertem csak megcsinalni, na az mar rogton egyertelmu, eros pozitiv lett.
Ez nem tünet mivel aki mindig pisil mint pl én észre sem venném ebből vagy felfázás is okozhat ilyet.Ezt ne vedd tünetnek.
Ha pozitív a teszt az egy terhesség jele.Ezeket a tüneteket kár figyelni mert csalóka lehet és aztán meg szomorkodik az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!