Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív teszt?

Szerintetek ez pozitív teszt?

Figyelt kérdés

Régóta próbálok teherbe esni, petefészek stimulációt csinálunk ebben a hónapban. 27. Nap reggeli vizeletből igy sikerült a teszt

[link]

10es predictor teszt. Szerintetek ez pozitív? Szét van szedve a képen mert csillogott az üveg, de alatta is látszódott.

2022. szept. 27. 07:06
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Elírtam: miatta=mutatta

Egyébként nekem is a digit clerablue is mutatta amikor a predictor ilyen volt. Szóval azért ez elég egyertelmu🙂

2022. okt. 1. 14:43
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet?Teszteltél azóta?
2022. okt. 1. 18:59
 43/50 A kérdező kommentje:
Igen, mára szép erős lett a predi és halvány a 25ös, de sajnos délutánra megjott. Lementem ügyeletre, uh-n nem láttak semmit, vérvétel hcg 20 lett. Azt mondták hogy hagyhatom is abba a progit, kémiai volt valószínűleg...
2022. okt. 1. 19:44
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. :(
2022. okt. 1. 21:38
 45/50 anonim ***** válasza:
66%
Ezért kellene csak azután tesztelni amíg 4-5 napot késik! Akkor már nincs totózgatás, hogy most halvány e, pozitív vagy sem stb. Sose értettem ezt. Én 3 nap késésnél teszteltem, előbb soha, hogy ne adjon hiú reményt. Jobb nem tudni a kémiairól, mert az csak még jobban stresszel. A terherbe esés előtti hónapban szerintem kémiaim volt, mert 3 napot késett, mire teszteltem volna, megjött. Aztán a következő hónap sikeres volt. A szervezet emlékezett rá.
2022. okt. 2. 22:19
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Aki progrszteront szed, az nem várhatja meg hogy kèssen…
2022. okt. 3. 06:46
 47/50 A kérdező kommentje:
Igen ahogy az utolsó is mondja, progeszteron miatt teszteltem csak...
2022. okt. 3. 07:03
 48/50 A kérdező kommentje:
És azért volt hat nap késés, bár én azt hittem hogy akármi van nem.fog megjonni a progeszteron mellett.
2022. okt. 3. 07:04
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Itt bármit is írsz mindig beléd kötnek!

Nekem az utolsó terhességnél szintén kellett progi pótlás. Én hamar teszteltem így már mensi elmaradása elött pozi volt a teszt. 2 nap különbséggel csináltattam hcgt és mivel szépen növekedett akkor kezdtem el szedni.

Nem láttam értelmét az időt húzni egy nem jól emelkedő hcgvel.

2022. okt. 3. 07:10
 50/50 A kérdező kommentje:

Nekem még nem biztos hogy gond van a progival. 3 éve nem jön össze, tavaly kiderult h magas a prolaktin, de január óta az kezelve van és azóta is semmi, pedig minden más vizsgálat rendben volt mindkét oldalon.

Aztán most csináltunk olyat hogy hó elején fsh-t kaptam hogy tuti legyen tüsző, aztán hcg-t hogy tuti meg is repedjen és azóta progeszteront. Ezekszerint valahol a három között kell lenni a hibának mer legalább ez a kis kémiai meglett egyből.

2022. okt. 3. 07:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!