Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív teszt?

Szerintetek ez pozitív teszt?

Figyelt kérdés

Régóta próbálok teherbe esni, petefészek stimulációt csinálunk ebben a hónapban. 27. Nap reggeli vizeletből igy sikerült a teszt

[link]

10es predictor teszt. Szerintetek ez pozitív? Szét van szedve a képen mert csillogott az üveg, de alatta is látszódott.

2022. szept. 27. 07:06
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
63%
De miért használtál 🧤? Van ott valami, ami fertőző? (nem bántásból kérdezem)
2022. szept. 27. 10:05
 22/50 A kérdező kommentje:
Férjem szedte ki a kukábol és ő belezte ki :D
2022. szept. 27. 10:08
 23/50 anonim ***** válasza:
49%

Így főleg pozitív hogy 15 napja adtad be az Ovitrelle-t mivel az 10-12 nap alatt ürül ki teljesen.Halkan bizakodhatsz mint írtam.Lombikos vagyok szóval megértelek.Nekünk is 3 alkalom volt mikor értelme volt tesztelni,eddig sikertelenül mert vagy kémiai lett vagy missed ab vagy semmi.

2022. szept. 27. 16:26
 24/50 A kérdező kommentje:

23.

Köszi! Pedig picit tartok tőle, hogy csak az ovitrelle van bennem még mindig...illetve most olvastam, hogy a predictor early tud ilyesmi pozitivakat csinálni.

Természetesen nem örülnék, ha kémiai lenne a vége, de az is több mint ami eddig volt. Ez az első próbálkozás stimulációval, de 3 év alatt idáig se jutottunk, pedig a világ összes vizsgálatán voltunk mindketten és úgy fest minden ok, kicsit a progeszteron-ösztrogén arányom volt gyenge. Csoda lenne ha ennyivel le tudnánk zárni a próbálkozós időszakot :)

2022. szept. 27. 16:36
 25/50 anonim ***** válasza:

Kérdező sikerülhet.Hidd el ismerek olyan lombikost akinél szinte már az orvos is azt mondta lehetetlen,most meg csak sikerült neki:)

Nem lehet sosem tudni.Mi is már 3 éve próbálkozunk és megértem mit érzel de lehet most sikerült nektek is:)

Majd ha tesztelsz újra és szeretnéd akkor szívesen megnézem.Predictor csalóka tud lenni ez igaz de ez pozitív szerintem mert rózsaszín a második csík.Vérvételre ha mégy akkor úgyis kiderül mi az igazság de bizakodhatsz mert eddig pozitív az a teszt.

2022. szept. 27. 17:58
 26/50 A kérdező kommentje:

Csináltam még egyet most este🤦‍♂️ tudom, hogy ennek sok értelme nincs, most is ugyanolyan mint reggel volt...legközelebb majd csütörtökön reggel tesztelek.

Találtam egy régi képet, akkor már probalkoztam ilyen teszttel, azon nem volt semmi akárhogy nézem, úgyhogy ez mégis bizakodásra ad okot

2022. szept. 27. 19:40
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert!Jó lesz ez:)
2022. szept. 27. 19:46
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Holnap irj! Szurkolok. ☺️
2022. szept. 28. 19:31
 29/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)) mindenképp írok!
2022. szept. 28. 19:38
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon várom, drukkolok! 💚
2022. szept. 28. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!