Pozitív vagy negativ LH teszt, hogyan kell most ertelmezni?
Az lenne a kérdésem hogy tegnap este is pozitívnak látszik, délelőtt negatív volt, most megint pozitív?
Ti hogyan értelmeznétek?
Szia mivel van felszálló és leszálló ága az lhnak így simán lehet 2 napig pozitív. Holnap nézz meg egy tesztet az már valószínű full negatív lesz.
Nekem is volt ,hogy 2-3napig pozi volt!
A 24-ei pozitív volt elméletben.
Lh tesztet minden nap azonos időben kell csinálni késő délután/este, reggel délelőtt nem!
Az meg főleg nem pontos hogy délelőtt is meg este is, es értelme sincs, ugyanis folyamatosan jelen van az lh es kimutatható, ingadozik a szintje!
Köszi! Sosem csináltam ezelőtt, így nekem ez “új”, olvasgattam hogy ki mikor, volt aki azt írta délelőtt is csinált ha este már pozitív volt, ezért próbálkoztam én is délelőtt 11 felé.
A délutáni mindig azonos időben ment 3-4 óra között, az esti pedig 8-9.
Pedig pont az lenne a lényeg, hogy nagyjából minden nap ugyanabban az időszakban csinálod. Én mindig délután 5-kor csináltam, amikor haza értem a melóból.
Amúgy nekem akkor volt pozitív az lh teszt napokig amikor nem volt valószínűleg tüszőrepedés. A sikeres hónapban egyik nap még pozitív volt, másnap már negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!