Lh teszt miért halványabb?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap volt egy kiírt kérdésem ahol szintén javasolták az LH tesztet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Tegnap elkezdtem az LH tesztelést, a legfelső a képen az illetve az alsó kettő a mai. Próbáltam egyidőben du. vizeletből csinálni.
Nem értem miért ennyire halvány a mai, a tegnapihoz képest?
Tegnap voltam dokinál UH-n 13. ciklusnapon jobb és bal petefészekben 3- 10 mm -es folliculus. Mondta most nem lát domináns tüszőt mert az 20mmtől kezdődik, viszont mivel előző ciklusom 27. előtte pedig 33 napos volt, így mondta hogy még ne adjam fel, van esélye nőni.
2022. szept. 22. 15:45
1/3 anonim válasza:
Az teljesen mindegy, hogy nem Lh csúcsban a tesztek egymáshoz kepest milyenek. Kicsit hígabb volt a vizeleted stb. Az számít csak, hogy még nwgatív.
2/3 A kérdező kommentje:
Ohh értem, még sosem használtam ilyen tesztet azért vagyok kicsit “értetlen”. Akkor folytassam ugyanígy továbbra is, ugye?
2022. szept. 22. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!