Kinek mikor lett először pozitív a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Az esetleges menstruáció előtt,után vagy aznap? Halvány lett vagy egyből erős pozitív?2022. szept. 19. 12:47
2/14 anonim válasza:
Fix ovulációnál utána 8 nappal. Predictor délutáni vizeletből!
Lehet lepontozni🤣
3/14 anonim válasza:
Esedékes menstruáció napján, este. Nem érzékeny teszttel, halvány volt és lassan is jelent meg a 2. csík.
4/14 anonim válasza:
Ugyan úgymint a 2nek, ez nekem mensi előtt 1 héttel volt, nagyon halvány és napról napra jobban látszott
5/14 anonim válasza:
Lh tesztet használtam és uh követés is volt, görbét is vezettem. 9.dpo-n negatív volt a teszt, ezt mérgembe csináltam meg, mert a progi szintem 27 lett, azt hittem talán még ovum sem volt... másnap pedig halvány pozi lett a 10-es facelle. Rosszul voltam és ezért csináltam délután egy tesztet.
7/14 A kérdező kommentje:
1es előtte nem csinaltál vagy még negatív volt?
3as Te csinaltál előtte vagy az volt első teszt és egyből pozi?
2022. szept. 19. 13:56
8/14 anonim válasza:
4 nappal menstruáció előtt, viszont én azért csináltam, mert brutálisan rázott a hideg éjjel, nappal pedig folyt rólam a víz, olyan melegem volt. Ez kb. előtte 1-2 nappal kezdődött. Teljesen egyértelműen pozitív volt. Predictor Early-t csináltam.
9/14 anonim válasza:
3-as vagyok. Nem csináltam előtte, de egy érzékenyebb teszt valószínűleg már korábban is kimutatta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!