Négy különböző terhességi tesztet csináltam, először halványan majd erősebben pozitív lett. Elmentem ultrahangra de terhességnek mégcsak a jelét sem látta az orvos. Vajon mi lehet?
"Sőt az első gyermekemnél aznap voltam uh n mikor megkellett volna jönnie és ott volt a petezsák."
Mert korábban fogant, mint gondoltad. Két hetes terhesség nem látszik az ultrahangon.
Most meg lehet, hogy pár nappal később fogant....
Ha esetleg a többi kérdésre is válaszolnál, még érdemi választ is lehetne adni.
Gondolom elküldött hcg vérvételre. Illetve gondolom két napra rá is menned kell...
Méhen kívüli terhességnél nem törvényszerű, hogy vérzel. Simán elnődögél a tubában észrevétlenül (idézőjelben), és csak akkor okoz óriási bajt, ha szétmegy a petevezetőd. Ez utóbbi nem játék... az életedbe is kerülhet. Ezért fontos a hcg vérvétel és a kontroll uh.
6+4 naposan épp 1 kis petezsákot látott a doki, semmi nem volt benne. Pont fél időben fogant pedig, ovu teszt miatt tudom. Semmi jóval nem biztatott a doki, nagyon elkeseredtem, mondta, hogy már legalább szikhólyagnak látszódnia kellene. Ez volt tavaly augusztus végén.
Most itt alszik mellettem 4.5 hónaposan, a kis 8 kilójával a kisfiam.
Szerintem is csak hamar mentél. :)
Újra itt vagyok és teljesen tanácstalan! A doktor azt mondta hogy a BHCG eredményem méhen kívülire utal. Elküldött hüvelyi ultrahangra, aminek ez az eredménye: Az uterus afv-ben 80×47×49mm Graviditas jelenleg nem látható. Az endometrium vastagsága: 8mm A jobb ovarium 29x18x26mm A bal ovarium: 30x22x23mm állományában 9x7x10 mm es echo szegény rész különül el, mely sárgatestnek megfelelhet. Douglasban nincs folyadék.Mit jelent ez?
Azt mondta a doki aki csinálta ha terhes lennék már látnia kellene!
A graviditás a terhességet jelenti. A 8 mm-es mnyh nagyon határeset a terhességhez. 10 mm körülinek minimum lennie kéne. A többi csak a méhed és a petefészkek mérete, amit mindig le szoktak mérni.
Mennyi lett a béta-hcg?
Azt tanácsolom, hogy holnap (ha az előzőt tegnap vették le) nézess még egy hcg-t (akár magánúton is 3-4ezer Ft). A hcg-nek duplázódnia vagy közel duplázódnia kell két nap alatt. Ha ez nincs meg vagy ne adj isten csökken, akkor az méhen kívülire utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!