Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Négy különböző terhességi...

Négy különböző terhességi tesztet csináltam, először halványan majd erősebben pozitív lett. Elmentem ultrahangra de terhességnek mégcsak a jelét sem látta az orvos. Vajon mi lehet?

Figyelt kérdés
5hétben lennék elvileg.7napja késik. A doktor méhen kívüli terhességre gyanakszik. Viszont ugyanezen a vizsgálaton talált"valami nem oda valót" a méhemen kívül ami viszont nem lehet a méhenkívüli terhesség. Valaki találkozott már ilyen esettel? Ha méhen kívüli vagyok nem kellene véreznem?
2019. aug. 21. 20:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A bal ovarium: 30x22x23mm állományában 9x7x10 mm es echo szegény rész különül el, mely sárgatestnek megfelelhet. Ez mit jelent?
2019. aug. 22. 18:31
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy elindult valami. Mikor kell visszamenned? Vérvétel eredmény? Ez a sárgatest marad hátra, ha kiszabadul a petesejt, majd mensikor távozik. Ha tethesség jön létre ez a sárgatest termelei a progeszteront ami életben tartja a kis sejtcsomót egészen addig míg a méhlepény ki nem fejlődik ami 9. hét körül kezdődik és 12.14.hét körül fejeződik be, akkor elsorvad és nincs több feladata. Szóval vagy koraterhesség vagy most volt ovud...

Vérvétel magánlaborban, aznapi esti eredmény. Sokkal okosabb lennél tőle :)

2019. aug. 23. 04:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocsi most olvastam az előző írásod a vérvételről. Egyetértek az elöttem szólóval még egy vérvétel sokat jelentene.
2019. aug. 23. 05:00
 14/22 A kérdező kommentje:

Megint itt, és persze baromi idegesen. A BHCG erddményem: 595,4 IU/L

A határértékeket nézve elég magas!

A hüvelyi ultrahangon azt mondták 1hét múlva kontroll! :(

2019. aug. 23. 09:19
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem az számít, milyen magas, hanem hogy milyen mértékben növekszik. Méhen kívüli terhességnél is felmegy ezres nagyságrendű értékre.

Ez a mostani érték annyit jelent, hogy valami valahol elindult, az biztos. Én ma és hétfőn is nézetnék egy hcg-t. Abból okosabbnak lehetne lenni.

2019. aug. 23. 09:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem lehet valami más oka a magas HCG nek? Úgy értem ami nem terhesség?
2019. aug. 23. 09:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Ilyen magas hcg csak terhességet jelent. Alacsony hcg gondolok itt 20-50re előfordulhat egy ciszta fajtánál, de az látszott volna uh-n. Lehet később fogant, vagy tényleg méhen kívüli :( ezért fontos lenne látni, hogy nő vagy csökken az érték, ha szépen nő akkor csak későn fogant. Szorítok!
2019. aug. 23. 14:23
 18/22 anonim ***** válasza:
500-as HCG simán lehet korai terhesség is. Normálisan fejlődő terhességnél petezsák kb. 1300-as HCG szintél látszik.
2019. aug. 23. 14:32
 19/22 A kérdező kommentje:
Írtátok hogy esetleg később fogant.22 napja voltunk együtt utoljára a párommal. Mert következő nap vissza ment hollandiába dolgozni./Ő meg onnan aggódik :(/ Úgy számoltam ha az is volt az a bizonyos eset, akkor már a hüvelyi mutatna valamit. Lehet tudatlannak tünök, és aggódónak, de úgy érzem az orvosok is tanácstalanok.
2019. aug. 23. 17:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha 22 napja volt az aktus, akkor max 5 hét 1 napos lehetsz... Egyáltalán nem törvényszerű, h lássanak vmit.
2019. aug. 23. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!