Négy különböző terhességi tesztet csináltam, először halványan majd erősebben pozitív lett. Elmentem ultrahangra de terhességnek mégcsak a jelét sem látta az orvos. Vajon mi lehet?
Azt jelenti, hogy elindult valami. Mikor kell visszamenned? Vérvétel eredmény? Ez a sárgatest marad hátra, ha kiszabadul a petesejt, majd mensikor távozik. Ha tethesség jön létre ez a sárgatest termelei a progeszteront ami életben tartja a kis sejtcsomót egészen addig míg a méhlepény ki nem fejlődik ami 9. hét körül kezdődik és 12.14.hét körül fejeződik be, akkor elsorvad és nincs több feladata. Szóval vagy koraterhesség vagy most volt ovud...
Vérvétel magánlaborban, aznapi esti eredmény. Sokkal okosabb lennél tőle :)
Megint itt, és persze baromi idegesen. A BHCG erddményem: 595,4 IU/L
A határértékeket nézve elég magas!
A hüvelyi ultrahangon azt mondták 1hét múlva kontroll! :(
Nem az számít, milyen magas, hanem hogy milyen mértékben növekszik. Méhen kívüli terhességnél is felmegy ezres nagyságrendű értékre.
Ez a mostani érték annyit jelent, hogy valami valahol elindult, az biztos. Én ma és hétfőn is nézetnék egy hcg-t. Abból okosabbnak lehetne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!