Facelle teszt hányadik dpo-n lett először pozitív?
Még mindig kérdőjel számomra, hogy a dpo-t honnan számoljuk... pozi ovuteszes napot vettem nullának és az a másnapot 1-nek így 11 dpo.
De utólag utána olvasva a pozi tesztes nap utáni a nulladik nap, mert akkor van ovu. Így akkor 10.dpon lett pozi. Előző nap netes 10-es teszt hómező volt.
5
Hát neked ez nem mindegy?!nem ez volt a kérdés!keress magadnak más elfoglaltságot mint ,hogy itt kötekedj!
6
Én csak feltettem egy kérdést amire nem tudom a választ. Most miért kell nekem esni? Nekem van kisbabám (8 hetes, gondolom neked és a lepontozókkal ellentétben nincs). Szerintem te keress másik elfoglaltságot és te ne kötekedj!
Attól, hogy nullára lepontoztok még a kérdésem valid marad. A 7-es válaszolónak pedig
köszönöm a kulturált választ.
8
Nem a kérdéshez tartozik! Jelzem nem kisbabám van hanem gyerekeim. Senkinek semmi köze ahhoz ,hogy ki mikor ,miért tesztel!
9
Mindennek van oka. Csak látom, hogy sokan csinálják és nem értettem, hogy miért, mikor én is vártam 1 évet a kislányunkra. Ha valamit nem tudok, akkor megkérdezem. De te inkább maradtál volna csöndbe, akkor megmaradna a látszat legalább, hogy nem csak buta vagy, hanem praszt is. Ha téged ez sért, akkor ne válaszolj (nem kötelező!) mások nevében meg pláne ne nyilatkozz! De szerintem benned sok a feszültség, amit bizony egy jó szex az oldana. Apropó mikor is szexeltél egy hatalmasat? Na ez az ehhez nincs semmi közöm. 😁 Úgyhogy szerintem szólj az uradnak, rólam meg pattanj le! Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!