Facelle teszt hányadik dpo-n lett először pozitív?
10
Nyugi nálam minden rendben ,csak tele a gyakori a sok okoskodó hülyével aki csak és kizárólag kötekedni jár ide ahogy te is!
Jelzem ,hogy téged minősít a helyzet. Ha lenne két csepp agyad a keresőbe beírnád a kérdésed és kapnál választ!😉
Szóval jó keresgélést és fglalkozz a kisbabáddal hátha annak lesz értelme!
2 nappal nemvárt előtt.
Igazából próbáltam 4 nappal előtte is de negatív lett az a teszt.
Korábbi terhességeim alatt is 2 nappal előtte voltak pozitív tesztjeim (clearblue, predictor)
Aki kérdezte minek korán tesztelni: azért, mert jól esik. 7 és 5 éves gyermekeim vannak és 6 hetes kismama vagyok de egyszerűen nem értem, miért kellene várni a teszttel. Rosszul esik a negatív teszt is, az is, ha megjön. Ha nemvárt napján is negatív a teszt, akkor számítok a menzeszre.
Aztán jött már meg halvány pozitív teszt után. Az mondjuk elég rossz de ott a menzesz is durva volt, extrém erős és fájdalmas. Az se lett volna jobb, ha azon kattogok miért ilyen, elindulhatott-e valami. Itt is többen tettek már fel ilyen jellegű kérdést, csak nyilván válaszolni nem lehet rá mit. Szöval nem vagyunk egyformák és te nem érted minek korán tesztelni én meg azt nem értem, miért jobb, ha várnánk.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
Amiatt érdekelt igazából, mert az első terhességemnél a 9.dpo fixen negatív volt még, és 13.dpo délután volt pozitív a facellem. nem leugrott róla a csík, tehát gyengébb volt mint a kontroll csík de azonnal kijött és azért nem volt halvány. A kettő időpont között nem teszteltem. Most vagyok a 9.dpon és csak én látom kategóriájú csíkot látok ha nagyon megnézem. Tegnap még ilyen se volt. Szóval reménykedem hogy pár nap múlva valami biztatóbbat látok majd. 🙏 Érdekelt, hogy másnak mikor mutatott egyértelmű pozit a facelle. Ennyire egyszerű 😄
Én a 10.dpo-n teszteltem halvány pozitívat anno amikor terhes lettem. Nem kellett keresni a csíkot, így Sztem már a 9.en is mutatta volna.
Én pl ma vagyok a 6.dpo-n, kivancsi fajta vagyok és szeretném tudni azt is ha csak kémiai. Mivel nem vagyok egészséges ilyen téren (segítség is kellett a teherbeeseshez), ezért sztem jobb ha tudom ha elindult valami.
Így sztem most is fogok a 10dpon tesztelni
Kedves kérdező!
Nem akarod felrakni a fényképet róla?
Csak mert én is így jártam a héten😫10.dpo-tól minden nap csináltam facelle (kazettás) tesztet, mindegyiken volt egy halvány csík. Viszont két predictor (11 és 13 dpo) full negatív volt és ma el is kezdett megjönni.
Én is érdekesnek találom mert eddig ha nem voltam terhes soha semmi csík nem volt rajta.
később feltöltöm, most sajnos nem tudom.
te is feltöltöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!