X-epil vagy Facelle teszttel hányadik dpo-n érdemes először tesztelni?
nekem a facelle mutatta leghamarabb. Nemvárt előtt 3-4 nappal este. Ez halvány volt, de egyértelmű csík volt.
Másnap már erősebb.
A 3-as válaszoló vagyok. Egyik terhességemnél az elmaradt vérzés utáni nap délután, híg vizeletből úgy mutatta ki, hogy még ki sem emeltem a tálkából, már erősebb volt a tezstcsík, mint a kontrollcsík szinte.
Az első kémiainál a nem várt előtt 3-4 nappal (28 napos ciklusnál, középidőben volt peteérés), a másodiknál nem csináltam tesztet a nem várt előtt, de másnap erősen mutatta (más tesztek ekkor még vagy negatívak, vagy nagyon vérszegény pozitívak voltak csak minden alkalommal).
Az az igazság, hogy én a fentiekből kiindulva többé már nem fogok a nem várt előtt tesztelni, viszont ha három-négy napos késésnél még csak halványka lesz a teszt, vagy időn túl jön ki (és tudom, hogy nem foganhatott pár nappal menses előtt), akkor ismét kémiaira gyanakszom majd, nem fogom beleélni magam. Az erős tesztig orvoshoz sem megyek, mert nem volt értelme elkezdeni az Utrogestant, a nagy semmiért, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!