Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több halvány negatív teszt az...

Több halvány negatív teszt az elmúlt 3 napban?

Figyelt kérdés
Július végén volt egy vetélésem 8 hetesen. Augusztus végén kontroll labor, hogy ha újra próbálkozunk tudjam, hogy még azt mutatja-e vagy új terhesseget. Akkor 20-as volt a hcg a veremben, azt mondta a doki, hogy 1 hét és teljesen kiurul. Csütörtök reggel a predictor tesztem halvány pozitív, időn belül, de kellett rá várni... Tegnap reggel hamarabb kijott a második csík, de ugyanúgy nagyon halványan csak, ma reggel szintén hamar megjelent, de nagyon halvány. Vettem egy facelle tesztet is, nagyon halvány pozitív, de egyből megjelent a második csík...nem odakepzelem, rózsaszín is, de tényleg nagyon halvány. A 25os erősségű teszt teljesen negativ lett. Ezek a nagyon érzékeny tesztek mutathatnak sorozatosan alpozitivat? Mert már kellett volna erősödnie a csíknak 3 nap alatt, ugye?
2022. szept. 24. 20:21
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Az első tesztet a 10.dpon csináltam 3 napja. Mert az előzőt a 14.dpon már a 10es erősségű teszt határozottan mutatta, a 25os akkor még nagyon halvány volt.
2022. szept. 24. 20:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Durva vagy. Még el sem értél a nemvárt napjáig, ilyen 10-11. napon csinálsz tesztet és akkor csodálkozol, hogy halvány...
2022. szept. 24. 20:24
 3/15 A kérdező kommentje:
Mert a ezeken a teszteken az van hogy már a nemvar napja előtt 4-6 nappal és mivel az első már a 14. Napon egyértelmű volt így gondoltam, hogy most is megtudhatok már valamit bár valószínűleg pont emiatt nem tudom, hogy mi van most..
2022. szept. 24. 20:44
 4/15 anonim ***** válasza:

Az a hcg mar regen ki kellett, hogy uruljon!

Van esetleg fotod a tesztekrol?

2022. szept. 24. 20:51
 5/15 A kérdező kommentje:
Megvannak, mindjárt lefotozom és feltöltöm őket, egyik se erősödött száradás után, mind olyan, mint amilyen időn belül lett.
2022. szept. 24. 20:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha nem tud megtapadni remdesen sajnos nem erősödik majd negatív lesz
2022. szept. 24. 21:19
 7/15 A kérdező kommentje:
[url= [link]
2022. szept. 24. 21:24
 8/15 A kérdező kommentje:
Eloben jobban látszik, de rakozelitve így is. Az összes többi is ilyen erősségű, nem fotóztam le mind
2022. szept. 24. 21:25
 9/15 anonim ***** válasza:
2%
az alsó az tuti negatív, a felső mintha…
2022. szept. 24. 21:49
 10/15 anonim ***** válasza:
71%
Mind a kettő pozitív csak halvány
2022. szept. 24. 22:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!