Babat szeretnetek es ciklusod azota felborult?
Szia
Nekem már több mint egy évig rendszeresen 30 naponta jött meg aztán valamiért hirtelen 25 napra mivel babát szerettünk volna egyből vettem ovutesztet hogy tudjuk mikor kell nagyon próbálkozni 7 napig semmit se mutatott utána úgy voltam vele nem veszek megvárom mikor fog újra megjönni és akkor majd megint folytatjuk a próbálkozást tesztel együtt legnagyobb meglepetésemre azóta se jött meg
24 hetes kismama
2008. dec. 22. 19:21
Én 1 éve hagytam abba a gyógyszert.2 hónapig megjött rendesen,azóta egyre többet késett.Augusztusban 6hetes mensi késéssel mentem dokihoz,gyógyszerrel meghozta.Múlt hónapban csak egy napot késett,igaz 2 hónapja iszom a cickafarok teát,lehet az állítja be?!?Majd a hóvégi mensire kíváncsi leszek!
2008. dec. 22. 19:27
3/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Sajnos Angliaban elek, igy itt minden nagyon komplikalt. Hormontesztekre kuldtek es a valaszra mar 2 ho-ja varok. Azt hiszem en is fogok venni egy ovutesztet. Gratulalok a 24 hetes kismamanak! Irigyellek nagyon! :)
Megkerdezhetem, h a teszt segitsegevel hany honap mulva jott ossze a baba?
ÉN is ebben a helyzetben vagyok. Gyógyszer abbahagyása után rendszeres volt a mensim, most hogy babát szeretnénk az utóbbi két hónapban 14 napig tart, amiból 7 nap barnázás, 7 nap enyhe vérzés. Utánaolvastam, cickafark és palástfű teát javasolják, és a barátcserjét. Most elkezdem ezeket, meglátjuk az eredményt. Remélem hamarosan baba lesz.
2008. dec. 22. 20:15
Szia! Én is ovutesztet használtam. Második hónapban sikerült vele. Első hónapban nem mutatott ki, nem biztos hogy volt ovuláció. Következő hónapban szépen pozitív volt az ov teszt, és sikerült is a baba. :o) Szerintem a legjobb módja annak, hogy megtudd, mikor van peteérés.
2008. dec. 22. 20:22
6/19 A kérdező kommentje:
Udv. a klubban1 :0 Igen, nekem is barnazas volt 3-4 napig a mensi elott. Azt sem tudtam, most ezt hogy szamoljam, ha az ovut szeretnem megtudni.
Hogyan iszod a teakat? Van vmi rendszer?
7/19 A kérdező kommentje:
De jo, gratulalok Nektek! Mindjart lemegyek venni egyet most...:)
Koszi a valaszt.
A ciklus első felében a cickafark teát iszom napi 2x2 decit, a ciklus második felében a palástfű teát 2x2 decit. A barátcserjét napi egyet veszek be reggel. Plusz Elevit és Folsav. Az ovu tesztet én is használom, vehetsz a drogériában is, de az interneten ha rendelsz pl. a teszveszen sokkal olcsóbb.... Nekem a mult hónapban szépen mutatta a pé-t, UH-val is láttuk, együtt is voltunk minden nap, és most mégsem sikerült. De nem szabad feladni. Köv. ciklusban megint figyelni fogom, valamikor majdcsak sikerül. A teákról nagyon sok jót hallottam....!!!
2008. dec. 22. 20:27
helló! én is használom már hónapok óta, van amelyik fajta kimutatja egészen erősen mikor peteérés van, van amelyik semmit se mutat de a lényeg hogy 7-8 hónapja próbálkozunk és nem jön a bébi :(
Már van egy fiam, ő az első hónapban "sikerült" anno:((
2008. dec. 22. 20:28
A ciklus első napja az a nap, amikor a rendes vérzés kezdődik. Barnázás nem az első ciklus nap.
2008. dec. 22. 20:29
Kapcsolódó kérdések: