Nem is tudom miért kerdezem meg,talán mert még mindig nem hiszem el! De akkor itt a dologban tuti baba van?😁❤️ 7 teszt és mind a 7 pozitív és erősek is!
Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 09:50
21/28 anonim válasza:
Szerintem is tapintatlan, amit csinálsz. Erre vannak alkalmasabb fórumok. Elmondani nem tudom milyen boldog voltam, amikor sikerült, de eszembe sem jutott ezt a teherbeesés kategóriában mutogatni, ahol mind tudjuk, hogy sokan régóta küzdenek. Igazi kérdést nem tettél fel, jöttél felszo*atni magad a 7 teszteddel. Aki meg itt azt írogatja, hogy savanyú a szőlő szintén nulla ismerettel rendelkezik empátia terén.
22/28 anonim válasza:
Szerintem is tapintatlan ez az egész főleg hogy 7 egyértelmű + (nagyotlátó is megmondaná...) tesztből és írod is "7 teszt és mind a 7 pozitív és erősek is!" se vagy képes elhinni...gondolom kellenek a gratulációk...de hogy ezt meg kell kérdezi...a gyakori nem fórum oldal...
23/28 anonim válasza:
6-Privátban írt neked? Nem százas lehet...hisz 7 erős teszből se képes elhinni hogy terhes.
24/28 anonim válasza:
Nem is válaszol, mert csak figyelemre vágyott. Tényleg sajnálom az ilyet. Vadidegen embereknek dicsekedni egy ilyen oldalon... 😂 Nincs kinek.
25/28 anonim válasza:
24.egyértelmű, szegény lehet tényleg nincs senki akinek megossza és ide jött dicsekedni...😁❤️ ez az emoji is nagyon árulkodik a dicsekvésre...
26/28 anonim válasza:
Igen, én vagyok a 6# és privibe írt nekem a cutegirl* 😂😂
27/28 anonim válasza:
amúgy meg sajnálom szegényt, biztosan nincsenek barátai, akiknek elmondhatná szíve örömét....
28/28 anonim válasza:
Ez inkább szánalom amit érzek 🙄 Valaki tényleg azt hiszi körülötte forog a világ?! Jó lenne elgondolkozni, vajon miért nincs senki akivel meg oszthatná az örömhírt?
Költői kérdés, én menekülök a hasonló emberektől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!