Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem is tudom miért kerdezem...

Nem is tudom miért kerdezem meg,talán mert még mindig nem hiszem el! De akkor itt a dologban tuti baba van?😁❤️ 7 teszt és mind a 7 pozitív és erősek is!

Figyelt kérdés

2022. szept. 19. 09:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen terhes vagy, ez 100%...

De majd akkor lesz biztos, ha a doki is rábólint...

Nekem is ilyen tesztjeim voltak, mégis üres maradt a petezsák, műtet lett a vége.

Nem azt mondom, hogy nálad is ez állhat fenn, sőt ne is legyen, csak benne van a pakliban az is, hogs ez még bármi lehet.

2022. szept. 19. 10:18
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Hamar felejtsd el ezt a körülötted forog a világ felfogást.
2022. szept. 19. 10:21
 13/28 anonim ***** válasza:
95%
Lehet nincs kivel megosztania az örömhírt. 🤔 Bár nem lehet túl okos szegény, ha valaki gratulál neki és az embernek áll 😂😂
2022. szept. 19. 10:24
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Azért én még csinálnék egy nyolcadikat a biztonság kedvéért. :D Természetesen pozitív, nem is értem a kérdésed. Azért gratulálok.
2022. szept. 19. 10:29
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Na, hogy kerek legyen a dolog szülésig naponta kell menj uh-ra mert az lesz a biztos ;)

Én megértem a sok tesztet, de hogy ide ki is rakod, azért az már irtó furcsa... pláne, higy nem lehetne ennél egyértelműbb

2022. szept. 19. 11:42
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik pozitív. Hetesikreid lesznek! :P

Bár én sem értem, minek kettőnél több teszt, de gratulálok!

2022. szept. 19. 14:37
 17/28 anonim ***** válasza:
87%
szerintem csak dicsekedni akartál. Egy normális nő nem vesz 7 tesztet, max 3-at. Tök jó, mert sokan vagyunk, akiknek még nem jött össze a baba, pedig szeretnénk, te meg itt dicsekszel. Álszerényen. Azt megértem, ha egy halovány tesztet valaki lefotózva feltölt ide, mert nem biztos benne, de 7 db totál, erősen pozitív tesztet, hát....no comment
2022. szept. 19. 15:24
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elsőre sikerült, még is tekintettel voltam itt mindenkire, meg amúgy sem vagyok élettelen, hogy itt keressem a gratulációkat... Sajnálom ezt a nőt,komolyan.. 😵
2022. szept. 19. 15:47
 19/28 anonim ***** válasza:
13%

Ja hát igen. Savanyú a szőlő egyeseknek. Ha nekem szr, akkor a másiknak miért legyen jobb. Ha meg neki összejött az ami neked nem, akkor a földbe kell döngölni.

Véletlenül se örüljünk a másik boldogságának, mert milyen az már.

2022. szept. 19. 15:51
 20/28 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó, ez nem egy fórum, ahová örömködni kell járni. Kérdéseket lehet feltenni ha bizonytalan vagy valamiben/nem tudod rá a választ. Én kismama vagyok, így egyáltalán nem "irigykedem" és nem savanyú a szőlő, de akkor sem tartom ezt normálisnak amit a kérdező csinál.
2022. szept. 19. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!