Lehet hogy butasagot kerdezek de amig az ovu teszt pozitívat mutat ezt ertem ugy hogy mar elmultam 40 es meg mindig pozitív akkor addig van peteeres?
Figyelt kérdés
Mert ossze vissza jon meg mostansag es az orvos szerint azert mert mar nem ovulalok. Viszont az lh teszt 2-3 havonta pozitív erőteljesen. Ez akkor hogy is van?2017. szept. 4. 17:43
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Lehet hogy a hormon még van, és azt érzékeli a teszt, de ha petesejt már nincs vagy rossz minőségű és nem érik meg, akkor nincs ovud hiába pozitív a teszt. A petesejtek egy idő után elkezdenek felszívódni. De a 2-3 napi pozitív teszt se normális...
2/7 A kérdező kommentje:
Felre ertesz. 2- 3 havonta poziziv a tesztem. Ergo azt hittem akkor meg 2-3 havonta van peteeresem.
2017. szept. 4. 18:04
3/7 anonim válasza:
Ha a pozi tesztek utan kb. 14napra megjon akkor valszleg igen. De ezt csak ilyen "paraszti logikaval" sakkoztam ki. Ha nem jon meg akkor, akkor inkabb a hormonok miatt.
4/7 A kérdező kommentje:
Hat pont ez az h 1x 7 bap mzkva jon meg 1x meg 14-15 nap múlva. Na mindegy. Elmegyek masik orvoshoz is o mit mond.
2017. szept. 4. 19:29
5/7 anonim válasza:
sztem kerni kellene egy hormonvizsgalatot. Neznek egy fsh-t lh-t meg egy osztrogent, aztán a honap vegen egy progit. Ha az fsh-d az egekben es alacsony a progid akkor valszleg a dokinak van igaza. Próbáld meg endokrinologusnal.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszokat.
2017. szept. 5. 07:55
7/7 anonim válasza:
Nézesd meg magad, az ovu teszt meg nem épp megbízható. Nekem 28 napos a ciklusom már 10 éve, tehát tudom, hogy mikor kell lh tesztet csinálni, ennek ellenére, mikor kísérleteztem vele, soha nem volt pozitív, még csak el sem színeződött. Ehhez képest 27 hetes kismama vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!