Akinek sok rosszullét /hányás kísérte a terhességet hanyadik héten kezdődött és mikor csillapodtak a tünetek ?
Hát első gyerekkel 6-9 hetesen hánytam, utána se hányás, se hányinger 11 hetes koromig, ekkor 3 napra visszatért majd eltűnt.
Második terhességem alatt is 6 hetesen kezdődött, 10-11 hetes koromig hányingerem volt. Ezután már nem voltam rosszul, de!! reggelente borzasztóan szédültem 16 hetes korig és ez sokszor hányásig jutott mindenféle előzetes rosszullét nélkül, egyszer csak elsötétült a világ és szaladnom kellett. Nem mindennap, de heti 2x biztos előfordult.
Most harmadik babával vagyok 9 hetes, elvileg minden rendben van de hányni egyáltalán nem hánytam, enyhe hányingerem 6 hetes korom óta van néha.
Nekem a 6. héten kezdődött kb 15. hétig
Azóta semmi tünetem nincsen🤗
35hkm
Sziasztok! Én vagyok a 10. hozzászóló, el sem hiszem, milyen régen adtam ezt a választ. Ma vagyok 26 hetes. A 14. héttől kezdett jobb irányba változni a dolog. 🤗
Boldog baba várást mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!