Mikor lehet leghamarabb tesztelni, és milyen teszttel?
Figyelt kérdés
Aktus után vagyok 4 nappal, ahol történt egy kis baleset. Vettem be körülbelül 35 órával utána Escapelle esemény utáni tablettát, de félek, mi van, ha nem hatott. A következő menzeszt szeptember 29-re várom.2022. szept. 14. 06:10
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen várd meg az esedékes menstruáció kimaradását. Ha kimarad sem biztos hogy terhesség okozza, hiszen hatalmas hormonbombát jutattál a szervezetedbe. Van akinek teljesen összezavarja a ciklusát, de nem tudhatod nálad hogyan fog történni.
2/3 A kérdező kommentje:
Miért szinte biztos? 72 órás a tabletta, 35 órával az aktus után vettem be. Az asszisztens szerint így is hatnia kell, mert nem csúsztam ki az időből.
2022. szept. 14. 06:26
3/3 anonim válasza:
Szia
Sajnos a gyógyszer tébmnyleg nem 100% de reméljük nálad hatni fog.
A tesztet (predictor) kb az aktus utan 14 nappal érdemes megcsinálni ha addig nem jön meg.
Tény hogy egy hormon bombát vettél be igy a mostani és a késöbbi ciklusodat is felboríthatja!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!