Vasárnapra nem vártam, nem is jött, teszt negatív?
Vasárnap délután teszteltem X-epil teszttel, negatív lett. De azóta sincs menstruációm.
Cytológia rendben, nem régiben volt.
Amit furcsállok: éjjel felkelve enyhe hányingerem van, reggel, autóban és napközben néha-néha. Először arra gondoltam, hogy túl ettem magam (?!), de ez már 3 napja tart. Folyamat úgy érzem, hogy éhes vagyok, pedig előtte ettem...
Álmosság és néha mellérzékenység.
De emellett úgy is érzem, mintha meg akarna jönni, mert fájlalom a hasam alját is, ez az egy hasonlít a PMS tünetére nálam.
Tesztelni fogok, engem inkább az érdekelne, hogyha nem várt napján a teszt negatív, abból még lehet pozitív később?
Ha nem terhesség, miért késik ennyit, mi lehet a probléma?
De én nem értem, miért nem reggeli vizeletből csináltál egy erősebb tesztet? Mi szerinted belelátunk innen a méhedbe?
Terhességi tüneteid, pl. hányinger még biztosan nem azért vannak, mert terhes vagy, ezt csak bemeséled magadnak, a terhességi tünetekhez magas hormonszint kell már.
Ettől függetlenül lehetsz terhes, az X-Epil nem 10-es erősségű teszt, simán lehet, hogy aznap délután még nem mutatja ki, pláne, ha 1-2 napot késett is az ovulációd.
De nem tudom, miért nem egyszerűbb szimplán csinálni egy reggeli tesztet, az meg tudja mondani, MI NEM.
Így is van. A tünetek nagy részét simán bemagyarázod.
Nem várt napján nekem az x epil is pozi volt délután. reggel egy predit csináltam szintén +. Délután csak kíváncsi voltam h egy gyengébb is mutatja e
"hogyha nem várt napján a teszt negatív, abból még lehet pozitív később?"
Igen.
Köszönöm!
Én is így gondoltam, csak furcsák a tünetek, amiket nem képzelek be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!