Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok ezen halványan második...

Láttok ezen halványan második csíkot?

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 10. 18:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
74%

20

Hidd el hogy nem raknék fel ha nem lenne igaz!

Nem orvosi csoda vagyok pusztán hamar kiválasztódik a vizeletemben így hamar jelentkezik a csík!vannak ilyen szervezetek. Valószínű ebből van kevesebb de létezik. Nem lehurrogin és hülyézni kéne!pusztán néha elgondolkodnibés elfogadni ,hogy bem mindenki úgy működik mintva tankönyvben.

De tény higy az itt lévő cb teszt nem pozitív de akár lehet az is .

18as

2022. szept. 12. 19:23
 22/22 anonim ***** válasza:
73%
A 8.dpo még hihető kategória, mert lehet, hogy a pozi lh tesztes napon repedt a tüsző. De alapjáraton nem ez az átlag. Ezért aki próbálkozik annak nem a ritkaságból kell kiindulnia. Nekem 10.dpon lett pozi a tesztem, lh teszt és görbe meg uh alapján is biztos az ovi. 9.dpo-n hómező volt. És azért az én 10.dpo-s tesztem is marha korai... én ezért szoktam pl 11.dpo-t javasolni égy facelle vagy predi teszt használatával...az terhesség esetén már tuti pozi akkor. De!!!! Csak ha tudja az ember az ovut.
2022. szept. 13. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!