11/22 anonim válasza:
Kedves 10es.
Létezik 8.dpon egyértelmű pozitív teszt!
De tény hogy ez itt nem az!
14/22 anonim válasza:
Negatív, ilyen korán nem is tudom mit akarsz látni rajta
15/22 anonim válasza:
Azt röhögi mindenki hogy milyen buta vagy!! 8.dpo még kb most ágyazodik be...annyira felesleges ilyen korán tesztelni! Mit vársz,de komolyan?! Hogy lesz rakta két szép piros csík??
Lehet sikerült ez a honap de még nagyon korai a teszt! Várd meg amig nem jön meg s akkor tesztelj! Akkor már nem kell meresztened a szemedet,biztosat fog mutatni!
16/22 A kérdező kommentje:
Oksi szia
2022. szept. 11. 17:32
17/22 anonim válasza:
Én is várom már, hogy összejöjjön, de eskü nem értem miért ègetitek magatokat. Még ha nem is bírsz várni és ellősz egy tesztet ,minek töltöd fel? Ha egyedül nem bírod eldönteni akkor negatív ... még...v az is marad. Ha pozitív lesz azt meg tudod majd állapítani. Nem agysebèszet.
18/22 anonim válasza:
19/22 anonim válasza:
20/22 anonim válasza:
18# #19 bárki felrakhat ide egy pozitív tesztet és mondhatja H aktus után másnap csinálta...
Szerintem ti nem jól számoljàtok a dpo-ot. Vagy orvosi csodák vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!