Láttok rajta halványan második csíkot?
Figyelt kérdés
Nem tudjuk eldönteni, én is és a párom is látja nagyon halványan, a barátnőim is azt mondták, talán, mintha látnának rajta valamit.
Nektek mi a véleményetek?
7dpon vagyok ma, a teszt délutáni
Tudom tudom, "mi a francnak teszteltél?" Stb
De bevallom őszintén, itthon volt még 3 teszt és olyan csalogató volt a gondolat..
Tesztek:
Az első rögtön frissen a második kép megszáradva
2020. márc. 14. 20:37
1/38 anonim válasza:
Egyelőre ez egy negatív teszt. Várj pár napot, és utána tesztelj! Ilyen hamar ritka, ha mutat bármit is. Nekem leghamarabb 9 dpon lett egy szinte szemmel is alig látható halvány tesztem.
2/38 anonim válasza:
Teljesen negatív, de korai is lenne.
3/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megy a zöld pacsi :))
2020. márc. 14. 20:43
4/38 anonim válasza:
7. dpo?? Hagyd már szegény kölköt beágyazódni! :D
5/38 anonim válasza:
7. Dpon fizikai és biológiai lehetetlenség, hogy terhesség legyen és hcg termelődjön......
Akár látsz valamit akár nem , lehetetlenség. Leghamarabb 9. Dpon lehet kimutatható mennyiségű hcg.
6/38 anonim válasza:
7. dpo-n mi a szent szart akarsz? Nyilván negatív, mi is lenne 7 nappal ovu után, mikor még a beágyazódás sem fejeződött be? Még vérből se lenne kimutatható, nemhogy pisiből.
7/38 anonim válasza:
Látok egy 2.csikot de ha baba miatt van ott, akkor ez nem 7.dpo
8/38 anonim válasza:
Gratulálok!
Kidobtál az ablakon egy napi létminimum kaja árát.
9/38 anonim válasza:
Amúgy eskü van ott valami. Biztos 7.dpo? Olyan mint egy 9.-10. dpo pozitívnak készülő teszt.
10/38 anonim válasza:
Igen, látom, a tesztcsík helyét. Olvass utána kicsit a fogantatás és a beágyazódás menetének és akkor nem fogod feleslegesen ellövöldözni a teszteket a 7. Dpo-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!