Lehet pozitiv a terhességi teszt ha a masodik csik csak nagyon halvanyan jelenik meg?
Ha az adott időn belül jelent meg a második csík, akármilyen halvány, akkor is pozitív.
Ha ídőn túl, akkor nem releváns, nem értékelhető.
Ha megjött a vérzésed akkor nem biztos, hogy van baba.Lehet, hogy elindult valami de megszakadt a folyamat.Nekem is megjött de furán éreztem magam, ilyen lett a tesztem
De még sincs baba, pedig ez nem is halvány.
Renélem a te eseted más, menj el mindenképpen dokihoz!Szorítok!
Kedves 3. Válaszoló !
Az azért elég durva hogy ilyen teszted lett és meg sincs baba ??? Ezt biztos ?????
Másoknak babával, elő terhessége mellett nem lesz ilyen pozi tesztje !
Őszintén sajnálom ha tényleg nem baba !
4. Es vagyok!
Kérdező nem tudsz feltenni a tesztrol képet ? Talán így jobban tudnánk segíteni !
Előfordulhat persze hogy egy minimálisan leválik a nyálkahártya várt/nem várt mensi idejében ... ez jár egy mensi szeru vérzessel de az nem 5 napig tart hanem 1-3 max ! És mennyiségre nyilván kevesebb !
Tehát akar meg lehet pozi is a teszted !
No hát ha 3# as ilyen teszted van, ott valaminek lennie kellett.. azért ilyen tesztet nem produkál egy nem terhes nő! Én sokat teszteltem, de ilyen tesztem csak elmaradt mensi után lett! És terhes voltam..
Ez biztos HCG teszt? Nem véletlen LH?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!