Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18mm méhnyálkahártya vastagság...

18mm méhnyálkahártya vastagság lehet terhesség? Ma voltam orvosnál aki azt mondta hogy a terhesség első jele lehet ez, de nem látott semmit még csak annyit mondott reggel teszteljek.

Figyelt kérdés
Nem jött meg a menszezem. Tapasztalatok? Kinek volt ekkora a méhnyálkahártyája terhességnél?

2022. szept. 8. 18:58
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,hogy segítettél rettentően jól esik,hogy vannak még olyan emberek akik jó indulattal és önzetlenül segítenek, bízom benne hogy megjön bár semmi jelét nem tapasztalom…. Egy hónap legkésőbb és újra folytatjuk ugyanitt❤️
2022. szept. 9. 17:46
 22/28 anonim válasza:
Hogy vagy kedves kerdezo? ☺️
2022. okt. 3. 14:36
 23/28 A kérdező kommentje:
6nap van a nem vártig. Próbálkoztunk ezerrel..😁 bár mostanában sok a stressz sajnos nem éppen ideális babához.. és ti??😘
2022. okt. 4. 00:17
 24/28 A kérdező kommentje:
Semmi jó hírem nincs.. megint késik 5 napja negatív a teszt és ez mellé még hólyaghurutom is lett… 😞
2022. okt. 14. 17:05
 25/28 anonim ***** válasza:
Neked nincs valami hormonzavarod hogy ennyit késik?Voltál hormonpaneles vérvételen?
2022. okt. 14. 17:08
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyakran késik ennyit, akkor már nem is késik csupán hosszabb lett a ciklusod. Később van ovud. Ha van egyáltalán. Nézess hormonsort.
2022. okt. 14. 22:24
 27/28 A kérdező kommentje:

Voltam, voltam nőgyógyásznál is. Minden eddigi eredményt átnézett, megis kérdezte, hogy mi a gondd amikor minden rendben az eredményekkel..

Semmi gondot nem találtak esetleg a hólyaghurut miatt zavarhat be+ antibiotikumozok.. ez a tippem

2022. okt. 15. 14:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a helyzet veled?
febr. 21. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!